!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Alfa Romeo Types > De Giulia / Stelvio Club

Navigatie updaten

(1/15) > >>

Don Esteban:
Hallo Alfisti,
Ik ben een kersverse forumgebruiker en sinds 5 dagen trotse bezitter van een donkerblauwe Giulia Super 200PK benzine met extra accessoires zoals leren bekleding, 18 inch sportvelgen, 8,8 inch navigatie, xenon verlichting, parkeersensoren en meer toeters en bellen. Gekocht als demonstratiemodel met 8000 km op de teller en qua uiterlijk gloednieuw.
Het navigatiesysteem is voor mij een belangrijk onderdeel in de auto en ik heb de Giulia vergeleken met mijn TomTommetje Live 1005 uit de vorige auto. De Giulia navigatiesoftware blijkt niet up to date want mijn Tom Tom herkent nieuwe rotondes en wegsiuaties terwijl de Giulianavigatie nog de oude situatie aangeeft.

Ik lees over updates die te downloaden zijn en via een USB stick in de Giulia te uploaden zijn. Weet iemand waar die downloads te krijgen zijn en hoe het verdere proces verloopt?  :sign0085:
Bij voorbaat dank voor de info hierover. Ennuhhh... wat is het een schitterende auto die Giulia, nietwaar? :-)
Don
P.S. Forumbeheerder. De uploadmap zit vol. Een foto uploaden van slechts 64 kb is niet mogelijk.

jwq:
vwb update enz., zie hier :
http://www.clubalfaromeo.nl/forum/technisch-66/infotainment-update-002-009-053/

vwb foto's, die moet je extern hosten, en hier naar linken....

Don Esteban:
JWG, hartelijk dank voor de snelle reactie en de links. Ik ben momenteel de mapupdate al aan het binnenhalen. Als dit werkt is dat een leuke service.
Foto's extern hosten? OK. Gaan we doen.
Gr. Don  :039:

jwq:

--- Citaat van: Don Esteban op 16 november 2017, 20:19:58 ---JWG, hartelijk dank voor de snelle reactie en de links. Ik ben momenteel de mapupdate al aan het binnenhalen. Als dit werkt is dat een leuke service.
Foto's extern hosten? OK. Gaan we doen.
Gr. Don  :039:

--- Einde van citaat ---

Denk eraan dat je, voordat je de kaart op een usb stick probeert te zetten, deze als NTFS formateerd..... Standaard fat support nml max 4 Gb files, en de kaart update is meer als 8 Gb.

Don Esteban:
De stick die ik gebruik is 32 Gb en zal wel NTFS geformateerd zijn. De upload werkte tenminste prima. Alleen had ik vergeten ook de licentie te downloaden en toe te voegenop de stick. Na de eerste upload was de taal in het Engels veranderd. Later de licentie toegevoegd en opnieuw geupload. Nu is het weer in NL. Morgen rijd ik weer het traject waar de navigatie de nieuwe wegsituatie niet herkende. Ik ga er vanuit dat dit morgen wel herkend wordt.
Is de infotainment update de moeite waard? Dan doe ik dat ook.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Powered by SMFPacks Ads Manager Mod