!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Nils7425
1

  • Leeftijd: 26
  • Type Alfa: Alfa 159 3.2
  • *
    - Startende Alfist
Bose versterker
« Gepost op: 2 juni 2020, 21:00:24 »
Goede avond allen!
Ik heb een 159 3.2 SW met origineel bose systeem en originele radio.
Echter werkt de sub woofer niet.
Als ik de sub los test, werkt deze wel.  Alle speakers in de auto werken ook naar behoren.  Heeft er iemand een idee? 🤔🤔
*

8Ball
499

  • Leeftijd: 28
  • Type Alfa: Alfa Romeo 159SW TBi Ti
  • ****
    Amico del club - Senior Alfist
Re: Bose versterker
« Reactie #1 Gepost op: 2 juni 2020, 22:03:48 »
Heb dit probleem ook gehad. Even de trigger testen tussen de head unit en de versterker; deze hoort een 12V puls te geven om de versterker aan te zetten
Alfa Romeo 159 TBi Ti Rosso Competizione

Oude liefdes:
AR MiTo QV 100/101 Rosso Alfa
AR 159SW 1750TBi Ti Bianco Ghiaccio
AR 159SW 1.9JTDm Nero

2-wielers:
Ducati S4R 996
*

Kenneth Cornelius
4

  • Leeftijd: 29
  • Type Alfa: Alfa Romeo 159 SW 1750tbi
  • *
    - Startende Alfist
Re: Bose versterker
« Reactie #2 Gepost op: 13 januari 2021, 10:59:35 »
@Nils7425 Ik heb toevallig exact hetzelfde probleem. Ik heb hem even doorgemeten op voeding en de unit in de kofferbak krijgt dit gewoon. Als ik de connector los haal dan vallen ook gelijk alle speakers uit. Had jij dit ook? Is het opgelost met de trigger tussen de headunit en de versterker? Lijkt me namelijk sterk, omdat de versterker wel moet werken om de reguliere speakers aan te sturen.

Overigens rijd ik ook een Alfa 159 SW TI, alleen dan met de 1750tbi motor.
 

Qverde Italian parts Klavertje7