!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

B van Kraaikamp
632

  • Leeftijd: 20
  • Type Alfa: 147 1.6 TS Veloce Lusso
  • *****
    Moderatore - Super Alfist
  • Organizzatore di Eventi
'Luide uitlaten zijn een nieuwe trend', aldus nieuwszender
« Gepost op: 20 juni 2019, 23:44:13 »
'Luide uitlaten zijn een nieuwe trend', aldus nieuwszender

Top Gear schreef weer een leuk stukje over de terugkerende trend van herrie en lawaai. Leuk om te zien dat ze de Giulia als voorbeeld nemen!NBC New York verslaat een ‘ronduit gevaarlijke’ en ‘nieuwe’ trend: het aanbrengen van ‘straight pipe exhaust’-modificaties. Het is volgens de nieuwszender een nieuwe (haha) manier om uitlaten luider te maken, zodat ze klinken als geweerschoten. Volgens het voertuigwetboek van New York is het modificeren van uitlaten om meer geluid te maken illegaal.

Het is gevaarlijk volgens de nieuwszender omdat er vlammen uit de uitlaat komen en de herrie een menigte in paniek kan laten raken. Bovendien kan het geweerschoten-detectiesysteem van de politie in de war raken van de luide knallen. Gegronde argumenten, wellicht, maar door het monteren van een andere uitlaat een ‘nieuwe trend’ te noemen, zet je jezelf voor schut.Overigens is het gros van het uitlaatgeweld dat ze laten zien niet enkel een kwestie van een rechte uitlaat monteren. Er zijn talloze manieren om de auto te laten vlammen en klappen, zoals een anti-lagsysteem monteren, of een aftermarket toerenbegrenzer. Zelfs met enkel een nieuw uitlaatspruitstuk komen sommige auto’s al een heel eind.Sterker nog: diverse auto’s kunnen vanuit de fabriek al flink klapperen. Denk maar aan de producten van BMW’s M-divisie of de dwaze Quadrifoglio-gebakjes van Alfa Romeo. En dan hebben we het nog niet eens over het spul waarmee Jaguar op het feestje komt. En het feit dat ze het in het land van de hotrod-cultuur een ‘nieuwe trend’ noemen, daar hoeven we geen woorden aan vuil te maken, toch?

Video
www.nbcnewyork.com/on-air/as-seen-on/I-Team_-Troubling-Muffler-Modifications-Mimic-Gunshots_New-York-511486032.html?akmobile=o


Bron: https://topgear.nl/autonieuws/luide-uitlaten-zijn-een-nieuwe-trend/
🍀 Huidig: Alfa Romeo 147 (2004), Veloce Lusso 🍀
Ex: Alfa Romeo 147 (2001), Distinctive
 

Qverde Italian parts Detailer JTD-Performance