Club Alfa Romeo

Algemeen => Algemene Alfa topics => Alfa Romeo gerelateerd nieuws => Topic gestart door: B van Kraaikamp op 20 juni 2019, 23:50:43

Titel: Alfa Romeo Tonale concept is prijswinnende schoonheid
Bericht door: B van Kraaikamp op 20 juni 2019, 23:50:43
Alfa Romeo Tonale concept is prijswinnende schoonheid
Zou elektrisch rijden dan toch voor ons Alfisten weggelegd zijn?

(https://i.ibb.co/HgKS2Kn/tonale.jpg) (https://imgbb.com/)

Laat FCA de in productie name van de prachtige Tonale, nu even afhangen van een geslaagde fusie met bijvoorbeeld Renault? Je zou het haast zeggen, want hoe productierijp deze compacte SUV met Italiaanse snit ook oogt, de lanceerdatum zal niet eerder dan eind 2020 of zelfs begin 2021 zijn en dat is niet vanwege het gebrek aan een geschikt platform of hybride techniek, want dat heeft Lingotto wel in huis. Volledig elektrisch is misschien nog wel een dingetje zonder alliantie.

In Turijn heeft men nu bij daglicht kunnen constateren, hoe oogstrelend de Tonale is. Daarom wint deze toekomstige Alfa, gedurende het automobielevenement in Parco San Valentino, de Design Award voor mooiste ontwerp. De Tonale staat pal naast de Stelvio opgesteld zodat de verschillen goed te zien zijn. We vermoeden dat veel van het uitgesproken design van de Tonale, straks ook op vernieuwde versies van de Stelvio en de Giulia terug te zien zal zijn.

(https://i.ibb.co/BfKmtsP/tonale-int.jpg)

Bron: https://www.autoedizione.nl/alfa-romeo-tonale-concept-prijswinnende-schoonheid/
Titel: Re: Alfa Romeo Tonale concept is prijswinnende schoonheid
Bericht door: Alfa 147 Ti op 21 juni 2019, 11:56:35
Wat heb je er aan, als die niet te koop is 2020/2021 ik lag me dood, is om te schamen lekker achter de feiten aan blijven lopen.