!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Meetings > Club Alfa Romeo meetings

(Kleine) Foto meeting, datum nog onbekend

(1/7) > >>

jt:
Beste Alfsiten,

Allereerst corrigeer mij als dit niet op het forum mag dan zal ik dit zsm verwijderen, dit is niet bedoeld als reclame!

Ongetwijfeld zijn er een heel aantal mensen op dit forum die elke dag met een dikke grijns naar hun auto toe lopen. Gelukkig is dit ook bij mij het geval met mijn Giulietta. Na een paar maanden en wat denkwerk, lijkt het mij dan ook erg leuk om iets extra’s voor die mensen die hetzelfde als mij hebben te doen. Ik fotografeer namelijk wat voor de hobby(vraag hier dus geen geld voor) en zo af en toe zet ik ook een auto op de foto. Nu lijkt het mij erg leuk om met een klein clubje alfsiten(5-6 personen) een dag langs mooie plekken te rijden en hier jullie auto’s op de foto te zetten, rijdend, silt staand alles is mogelijk wat mij betreft.
Ik heb zelf nog geen concrete locaties, maar vind het zelf niet erg om een eindje hiervoor te rijden. Ik kom zelf namelijk uit het hoge noorden….
Elke alfa is wat mij betreft welkom en dit is puur ff kijken als er mensen zijn die dit ook wel leuk lijken. Zoals ik eerder al zei ik vraag hier geen geld voor, noch compensatie omdat ik het zelf ook veel te leuk vindt. Het is niet de bedoeling dat dit bijv verkoop foto’s worden natuurlijk of achter mijn rug om geld aan verdiend wordt;). Maar dat dit echte mooie foto’s worden die men bij wijze van spreken op kan hangen aan de muur.

Eerst wil ik eens peilen of er interesse is en zoja zal ik nader bericht doen hoe ik het voor ogen heb. Suggesties zijn altijd van harte welkom!

Voor een grote impressie van wat voor foto’s ik maak zie deze link: https://jonahbakkerfotogra.wixsite.com/my-site/automitive

Hieronder ook nog 2 snelle foto’s.




Groeten Jonah

Robert69:
Best een leuk initiatief. Hoewel ik er zelf dan weer niet echt behoefte aan heb. Maar suggesties voor leuke locaties heb ik dan weer wel: Lauwersoog natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook de weg van Holten naar Holtenberg (Sallandse Heuvelrug). Pas geleden gereden en is een leuke weg en mooie omgeving.

PeeJay:
Leuk initiatief... weer eens wat anders .. ;-))   Zolang het op/rond de Veluwe is dan wil/kan ik wel van de partij zijn. Er zijn diverse mooie plekjes beschikbaar op/rond de Veluwe. In Park Zypendaal in Arnhem bijvoorbeeld (foto), maar ook rond Apeldoorn (Hoog Soeren) en gebouw A van Radio Kootwijk zijn 'fotogeniek' net als de Ginkelse Heide bij Ede.

DanielH92:
Lijkt me heel leuk eens wat professionele foto's te hebben, ik doe graag mee.
Woon zelf in Harderwijk (en vaak Elspeet) dus locatie Veluwe zoals @PeeJay kan ik me goed in vinden.
Mooie locaties hier, inderdaad Kootwijk (bijv. Pomphulweg) of de bossen en heide rond Vierhouten zijn mooi.
Maar locatie wat verderop geen probleem hoor, daar is wel uit te komen, ik volg dit met belangstelling.

GT1986:
Ben er ook graag bij, leuk initiatief! De Veluwe is inderdaad een mooie locatie.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Powered by SMFPacks Ads Manager Mod