!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Meetings > Club Alfa Romeo meetings

09-06-2022 19.00 - 21.00 uur introductie Alfa Romeo Tonale - Powered by Kien

(1/4) > >>

alfata:

Alfa Romeo TonaleHet is zover. De nieuwe Alfa Romeo Tonale is gepresenteerd aan de pers. Het is een auto die Alfa Romeo weer een volgend hoofdstuk in haar geschiedenis moet bezorgen. Er worden op de nieuwe SUV van Alfa Romeo veel nieuwe technieken geïntroduceerd die tot op heden op andere modellen nog niet te zien waren.

Uiteraard willen wij de marktintroductie van de Tonale niet stilletjes voorbij laten gaan als club. Daarom hebben wij samen met onze partner Alfa Romeo dealer Kien te Velp, een dealerintroductie georganiseerd voor onze leden. Op donderdagavond 9 juni 2022 van 19.00 tot 21.00 ben jij als lid als 1 van de eerste in Nederland van harte welkom om kennis te maken met de Alfa Romeo Tonale. Dit als eerste dealer in Nederland! Bij deze geheel georganiseerde avond, met een hapje en een drankje, ben jij van harte welkom om langs te komen, de Tonale te ontdekken en bij te praten met andere CAR leden. Uiteraard is er bij Kien nog heel veel ander moois te zien!
ticketsVanaf nu zijn er tickets verkrijgbaar. De tickets zijn 2,29 euro per persoon, maar er zijn er slechts 150 beschikbaar. Wil je aanwezig zijn, houd het topic dan goed in de gaten en verzilver jouw ticket snel!
Reserveer een plekje!






alfata:
Intropost geüpdatet! Morgen zijn tickets voor dit event verkrijgbaar. Houd dit topic goed in de gaten!

GT1986:
Leuk evenement! Heb ik iets gemist of is deze datum pas vandaag, wat vrij kort dag zou zijn, bekend geworden?

Milan.M:
@GT1986 Geen zorgen, je hebt niets gemist!
Wij kregen de datum ook pas vandaag te horen en kwam voor ons ook als een verassing :)

GT1986:
Okee jammer! Heb net iets anders voor die avond afgesproken en kan dat niet meer afzeggen. Had me leuk geleken om elkaar bij Kien te ontmoeten. Oh ja, en om de Tonale te zien ;D

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Powered by SMFPacks Ads Manager Mod