!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

jt
222

 • Type Alfa: Giulietta 1.4 TCT
 • ***
  - Alfist
Re: Fotomeeting CAR 6 juli 2024
« Reactie #30 Gepost op: 14 mei 2024, 12:22:57 »
@Robert69 goeie, ga wel ff een x aantal mogelijkheden opstellen. En dan kijken wat de voorkeur betreft:)
Mijn alfa: Giulietta  1.4 MA TCT 2011
*

Barman
98

 • Type Alfa: 159
 • **
  - Junior Alfist
Re: Fotomeeting CAR 6 juli 2024
« Reactie #31 Gepost op: 15 mei 2024, 11:22:07 »
Hangt voor mij van de datum af, fijn dat ik mag aansluiten met de Spider :)
Huidige partner: Alfa Romeo 159 1750 TBI TI Sportwagon Rosso Competizione
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS 16v Veloce Distinctive Nero Metallico
*

jt
222

 • Type Alfa: Giulietta 1.4 TCT
 • ***
  - Alfist
Re: Fotomeeting CAR 6 juli 2024
« Reactie #32 Gepost op: 19 mei 2024, 17:40:07 »
Vandaag de verschillende opties even naast elkaar gezet. Beide opties hebben een beetje dezelfde elementen er in zitten, maar zijn toch anders. In beide gevallen beginnen we in de ochtend op een nog nader te bepalen tijdstip en zullen we vermoedelijk rond een uur of 6 uur eindigen. Er zal dus ook ergens geluncht moeten worden, net zoals vorig jaar wil ik weer een gezamenlijke lunch plek uitzoeken. Deze volgt ook nog.

Optie 1, zaterdag 6 juli

We beginnen de dag bij kasteel eerde. Hier zullen we statische foto's maken in de oprijlaan voor het kasteel. Onderstaand is een voorbeeld foto die ik snel heb gemaakt, maar alles behalve perfect....


Daarna rijden we verder naar het zuiden, tot nabij het plekje Zuna. Hier is een relatief klein parkeerplek, maar naar mijn inschatting groot genoeg voor 11 auto's. We zullen hier rijdende foto's maken. Met Erik in de kofferbak van iemand, als dit mogelijk is. En ik langs de kant van de weg op de Auto's te 'tracken'. Onderstaande foto is weer een impressie maar niet perfect.


Optie 2, zondag 7 juli

Mijn persoonlijke voorkeur en Erik heeft wat meer tijd op deze dag dus dat ik is ook fijn. Waarom dan alsnog de eerste optie? Omdat ik die ook erg leuk vind....

We beginnen de dag op een parkeerplek nabij Gortel. Hier zullen we beginnen met rijdende foto's, er loopt hier een mooie weg door het bos met de nodige bochten. Met verderop een parkeerplek waar gedraaid kan worden. Hier zal, indien mogelijk, Erik plaats nemen in een achterbak. Terwijl ik in een relatief open stuk bos sta waar ik de Alfa's ga 'tracken'. Onderstaande foto's geeft een impressie van de omgeving en wat het idee is.


png file maker

In de middag rijden we door naar parkeergarage Brink in Deventer. Hier gaan we dan statische foto's maken op het dak van de parkeer garage. Enige gok is natuurlijk de drukte. Mocht iemand in de buurt van Deventer wonen en iets nuttigs kunnen zeggen hoe druk het daar normaal is graag :). Onderstaande foto's geeft weer een impressie van de locatie.


Dit zijn beide mogelijkheden, als jullie mij een beetje zouden willen helpen met kiezen door op de pol boven aan de pagina te stemmen zou super zijn!! Dan ga ik Uiterlijk 31 mei de knoop doorhakken wat het gaat worden! En als iemand verbeter punten ziet, hoor ik ze graag.
Mijn alfa: Giulietta  1.4 MA TCT 2011
*

Dutchdriftking
448

 • Type Alfa: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
 • ****
  - Senior Alfist
Re: Fotomeeting CAR 6 juli 2024
« Reactie #33 Gepost op: 19 mei 2024, 17:45:52 »
Super! Dank voor het uitzoeken, ik heb de poll ingevuld.