Club Alfa Romeo

Meetings => Afterparty van afgelopen meetings => Topic gestart door: alfata op 21 december 2020, 16:50:28

Titel: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: alfata op 21 december 2020, 16:50:28
(https://i.ibb.co/n6QBpFh/websitebanner.png)

Giro delle Alpi


Aanmeldingen zijn gesloten!



Programma:

Dinsdag: 10 augustus:  Velp (Kien) – Kempten (DL):
Vanaf Velp vertrekken we dinsdag aan het einde van de ochtend richting Zuid Duitsland. De tour zal beginnen bij Kien, waar we gezamenlijk het startschot geven voor onze tour. Onderweg volgt er een eerste opdracht. De prijsuitreiking zullen we ’s avonds in het hotel doen. We rijden deze dag namelijk naar het zuid Duitse Kempten.

(https://prevs.allefotografen.de/53e255e324e72f0381c7e079a41ccf3e/medium_bechen-durach-2015-1046.jpg?v=1613387366)

Woensdag 11 Augustus: Kempten – Tannheim - Solden – Meran
De eerste echte Alpendag. En wat voor 1! Op woensdag 11 Augustus zullen we een flinke trip met elkaar afleggen over de mooiste wegen. We doorkruizen vandaag 3 landen, Duitsland, Oostenrijk en Italië.
We beginnen onze trip in het hotel in Kempten. Vanuit daar rijden we via een prachtige pas met echt goede haarspeltbochten richting Oberjoch en uiteindelijk het Oostenrijkse Tannheimertal. We rijden hiermee direct 1 van de mooiste dalen van de Alpen binnen. Heerlijke gloeiende bochten met lange doordraaiers. Het Tannheimertal wordt echt genieten.

Daarna rijden we door naar Rauchwand waarna we met elkaar de prachtige Hahntennjoch gaan rijden. Deze onbekende pass, met een hoogte van bijna 1900 meter is een lust voor iedere Alfa. Hier mogen geen caravans en vrachtwagens komen dus dat zegt wel wat. Stijgingen tot 15%, prachtige landschappen en een compleet niemandsland staat ons daar te wachten.
We dalen daarna af in richting Imst waarna we koers zetten richting Solden. Hier lunchen we na een goede 3 uur rijden en laden we nieuwe energie op voor direct het hoogste punt van deze dag. De Timmelsjoch! We gaan met elkaar naar  2474 meter hoogte! Via deze betaalde tolweg dalen we vervolgens af in Italië. Eindelijk zijn onze auto’s thuis!

Met elkaar zetten we daarna koers naar Meran. Een heel bijzonder stukje land middenin de Alpen. Hier komen ons de palmbomen en wijnvelden ons al tegemoet, ondanks dat we ons middenin de Alpen bevinden!
We verwachten hier rond 15.30 uur te arriveren. Tot aan het gezamenlijke diner is er vrije tijd. Met diegene die dat wil (en nog puf heeft na deze prachtige rit), bezoeken we gezamenlijk de botanische tuinen van Trauttmansdorff, volgens velen, de mooiste botanische tuin van Europa. Letterlijk en figuurlijk even op adem komen.

(https://www.visittirol.nl/images/hrd8qkajqea-/timmelsjoch-hochalpenstrasse.jpg)

Donderdag 12 augustus: Meran – Stelvio – Bormio – Ponte di Legno
Vandaag staat het echte hoogtepunt op ons programma. De tour mag dan georganiseerd zijn met oog om ook de minder bekende, maar juist mooiste passen aan te doen, de Stelvio kan natuurlijk, zeker bij de Alfa club, niet ontbreken. Vanaf vertrek in de ochtend uit Meran verwachten wij binnen 1,5 uur bovenop de top van de Stelvio te staan. Met 2758 meter hoogte, het hoogste punt van onze reis. Wat een vooruitzicht om die te mogen beklimmen!

We dalen vervolgens af richting Bormio, waar we linksaf slaan. Eerst even met elkaar lunchen en dan?... Je dacht dat het zware klimmen voorbij was? Wat dacht je van de Gaviapas? Met 2621 meter hoogte gaan we bijna weer net zo hoog. De pass is echter volledig anders dan de Stelvio. Waar de Stelvio een steile bergwand behelst, is de Gaviapas veel meer een hoogvlakte. Uiteraard ontbreken de haarspeltbochten niet in de klim en afdaling, maar verder is de Gavia vooral bekend om/als: smal, smaller smalst, in een ongekend woest en verlaten landschap.
We komen dan in de middag aan in Ponte di Legno. De namiddag kent voldoende vrije tijd om dit prachtige dorpje zelf lekker te ontdekken.

(https://media.istockphoto.com/photos/summer-stelvio-pass-picture-id618838914?k=6&m=618838914&s=612x612&w=0&h=8i_kzibWOejA5ny_SGs_rn5egPvxzlMUJIvciR3P9Go=)

Vrijdag 13 augustus: Ponte di Legno –  Orrido di Bellano - Comomeer
Vrijdag komen we in lagere sferen terecht. We gaan met elkaar afdalen richting het Comomeer. Met nog heel wat haarspeldbochten voor de boeg, rijden we weg uit Ponte di Legno op weg naar Lago di Como. Met elkaar rijden we van Ponte di Legno naar Bellano.
Daar bezoeken we met elkaar de Orrido di Bellano. Een grote kloof waar via hangbruggen langs het bulderende water in de kloof gelopen kan worden. Na deze korte, maar indrukwekkende excursie gaan we met elkaar via het pontje over naar Bellagio. Een geweldige ervaring en een mooie manier om het Comomeer vanaf het water te bekijken
Nabij het Comomeer verblijven wij, waar er ook deze namiddag weer tijd is om te ontspannen en te relaxten.

(https://www.dolcevia.com/nl/images/tags/lago-di-como.jpg)

Zaterdag 14 augustus: Comomeer - Monza - Arese
Op zaterdag rijden we slechts een kort stuk. De Alfa's mogen weer op adem komen. We gaan met elkaar vanaf Como naar Monza en brengen een bezoek aan het overbekende legendarische circuit. Vanuit Monza rijden we zondag door naar de andere kant van Milaan: Arese. We gaan naar het Museo Storico Alfa Romeo. Waar voor ons de passie begint, eindigt onze reis. Met elkaar brengen we een bezoek aan het Alfa Romeo Museum. We lunchen daarna nog 1 gezamenlijke keer op kosten van de organisatie.
Daarna staat of de terugreis naar Nederland, of een verder verblijf in Italië voor diegene die er een vakantie aan vast plakken, op het programma.

Prijzen:
Auto + bestuurder: €999,00
Extra volwassene: €399,00
Kind: -nader bekend-


Bij de prijs is inbegrepen:
- Goodiebag bij de start van de tour
- Alle overnachtingen in hotels met minimaal 3 sterren
- Diner in de avond (3 gangen)
- Ontbijt
- Alle excursies
- Volledige ontzorging in routes en organisatie

Wat is niet inbegrepen:
- Benzinekosten
- Tolkosten
- Lunch (op uitzondering van de laatste dag)
- Corona gerelateerde testen. Deze dien je zelf vooraf te regelen.

Aanmelden:


Wie gaan er mee?
- Alfata
- Jeronymuz
- Taeke
- Milan.M
- Bart R.
- Daniel H.
- alfa74
- Europass1
- Hans Oostenga

Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (4/5 daags) (onder voorbehoud)
Bericht door: Jetronic op 22 december 2020, 18:42:12
Jazeker, maar moet dit verkopen aan mijn vrouw, dus wacht nog op details
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (4/5 daags) (onder voorbehoud)
Bericht door: alfata op 22 december 2020, 19:08:44
Van alle meetings vergt deze uiteraard by far de meeste voorbereiding. Ik hoop richting maart/april wat meer details te kunnen geven over prijzen en data.

Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (4/5 daags) (onder voorbehoud)
Bericht door: Bredabounce op 23 december 2020, 10:51:50
Ik zal toeteren als ik jullie zie (zit in de regio Lago Maggiore / Milaan en ga ook nog naar het Alfa Romeo museum daar in de buurt)
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 17 mei 2021, 21:13:49
We gaan het echt proberen te organiseren! Van 11 tot 15 augustus is de bedoeling dat we met een mooie delegatie een fantastische tourrit door de Alpen gaan maken. We overnachten op bijzondere plekken, doen leuke excursies en gaan 5 dagen genieten van Alfa Romeo. We eindigen in Italië, het land van ons mooie merk. Het evenement zal volledig verzorgd zijn. Dit betekent dat bij de prijs in, hotels, eten en drinken (ochtend en avond), alsmede alle excursies zijn inbegrepen. Dit evenement gaat uiteraard alleen door bij voldoende aanmeldingen.

De komende week zullen we proberen alvast wat meer informatie te delen over de geschatte kosten, route en verdere informatie. De tourrit gaat in ieder geval de verbeelding tarten. Na de ellendige corona, eindelijk weer een mooi gezamenlijk event. En wat voor 1!
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: Jetronic op 18 mei 2021, 18:40:22
Vrouw zegt dat we komen, dochter is er dan ook bij.  Uiteraard moet het wel toegelaten zijn maar daar ga ik wel van uit.
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: Milan.M op 18 mei 2021, 20:12:46
Toevallig heb ik die periode vrij genomen van mijn werk, lijkt mij erg gaaf om mee te gaan.
Afhankelijk van de opkomst ben ik er eventueel ook bij! :)
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: peetmultiair op 19 mei 2021, 14:39:25
Mijn vrouw zei dat we daar absoluut bij moeten zijn, dus tja.... ;D
We wachten op nadere dienstmededelingen, altijd voor zoiets te porren mits wel betaalbaar.
Indien mogelijk gaan we proberen daar onze zomervakantie achteraan te regelen.
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: Taeke op 22 mei 2021, 21:25:26
Goede avond ,Mijn vrouw en ik melden ons alvast aan. Vandaag mooie plannen gehoord , na een mooie toch over de Veluwe tijdens het nuttigen van een heerlijke pizza.
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 24 mei 2021, 09:13:36
Klinkt als een mooi evenement. Ik ben benieuwd naar de details.
Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 24 mei 2021, 12:49:08
De route is duidelijk! Nu nog van alle hotels de bevestigingen krijgen. Belangrijk: de tour begint woensdag 11 augustus in de ochtend in Zuid-Duitsland. Dat betekent dat 10 augustus de reisdag gaat zijn. We zullen dinsdag einde van de ochtend centraal vanuit Kien in Velp vertrekken. Onderweg zal een leuke opdracht volgen!

Dit topic wordt binnenkort volledig geupdate met prijzen, route & hotels en inschrijfmogelijkheid.



Titel: Re: Zomertour Italië: augustus 2021 (Woensdag 11 augustus - Zondag 15 augustus)
Bericht door: Pieter van den Berg op 24 mei 2021, 15:22:55
Afhankelijk van kosten zeker geïnteresseerd!!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 26 mei 2021, 17:06:55
Belangrijke update met prijzen! Zie eerste post!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: peetmultiair op 26 mei 2021, 18:26:59

@alfata (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=2723) Dankje voor de uitgebreide info.
Nog een paar vraagjes, zijn er onderweg naar Z-Duitsland en Italië en tijdens de Alpenritten nog gezamelijke stops ingepland voor o.a. tanken en reguliere pauzes?
Gaat er met normale snelheden gereden worden onderweg?
Wat gebeurt er als er leden onderweg kwijt zijn?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 26 mei 2021, 19:03:09
@peetmultiair (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=6982)

Ja, er zijn gezamenlijke stops. Dit wordt allemaal medegedeeld vooraf. Sowieso stoppen we op elk van de grote passen.

Er wordt inderdaad met normale snelheid gereden. We gaan iedereen verzoeken zich te houden aan de geldende verkeersregels.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 26 mei 2021, 19:07:08
Klinkt goed allemaal. Ik ga eens polsen of er iemand zin heeft om mee te gaan!

Kan het gezelschap later nog aangepast worden bij de inschrijving?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 26 mei 2021, 20:47:59
Klinkt goed allemaal. Ik ga eens polsen of er iemand zin heeft om mee te gaan!

Kan het gezelschap later nog aangepast worden bij de inschrijving?

Uiteraard! De inschrijving is voor ons bovenal een interessepeiling. We moeten ongeveer weten hoeveel mensen meegaan. Dit kan t.z.t. aangepast worden.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: peetmultiair op 26 mei 2021, 20:58:57

Ik neem aan dat het vertrek vanaf Kien aan het eind van de ochtend is, zoals je al bij je eerdere post schreef?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 26 mei 2021, 21:08:49
Klinkt goed allemaal. Ik ga eens polsen of er iemand zin heeft om mee te gaan!

Kan het gezelschap later nog aangepast worden bij de inschrijving?

Uiteraard! De inschrijving is voor ons bovenal een interessepeiling. We moeten ongeveer weten hoeveel mensen meegaan. Dit kan t.z.t. aangepast worden.

Oké top! Dan zal ik mezelf alvast aanmelden.

Nog mensen uit de buurt van Breda toevallig die (plannen hebben om te) gaan?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 26 mei 2021, 21:23:14

Ik neem aan dat het vertrek vanaf Kien aan het eind van de ochtend is, zoals je al bij je eerdere post schreef?

Dat klopt inderdaad. Excuus.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: FreddyW159 op 27 mei 2021, 12:00:23
Wat een gaaf initiatief is dit zeg! Ik had graag meegegaan. Het enige wat ik moet doen is weer een Alfa kopen... Het is helaas te kort dag om dat nog te doen op dit moment haha. Ik hou het topic wel in de gaten!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 27 mei 2021, 12:36:49
Wat een gaaf initiatief is dit zeg! Ik had graag meegegaan. Het enige wat ik moet doen is weer een Alfa kopen... Het is helaas te kort dag om dat nog te doen op dit moment haha. Ik hou het topic wel in de gaten!

https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/alfa-romeo/m1707449101-alfa-romeo-147-1-6-16v.html?previousPage=lr is voldoende  ;D
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: FreddyW159 op 27 mei 2021, 13:18:44
Wat een gaaf initiatief is dit zeg! Ik had graag meegegaan. Het enige wat ik moet doen is weer een Alfa kopen... Het is helaas te kort dag om dat nog te doen op dit moment haha. Ik hou het topic wel in de gaten!

https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/alfa-romeo/m1707449101-alfa-romeo-147-1-6-16v.html?previousPage=lr is voldoende  ;D

Haha tja, ik wil de rit wel graag afmaken en weer thuis komen! En om nou bij JetCars iets te gaan kopen...
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Jetronic op 27 mei 2021, 19:25:01
ga je met de 4c, Alfata?  Ik probeer erbij te zijn, hoop tegen einde juni bevestiging te hebben over mijn verlof.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 27 mei 2021, 20:58:10
ga je met de 4c, Alfata?  Ik probeer erbij te zijn, hoop tegen einde juni bevestiging te hebben over mijn verlof.

Yes, met de 4C!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 27 mei 2021, 21:30:16
Aangemeld (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f60e.png)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Taeke op 28 mei 2021, 16:52:22
Net verlekkerd de info gelezen,👌 wat een spannende route lijkt ons dit!😀 We melden ons voor deze tocht aan:1 alfa 🍀met twee personen👫
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 30 mei 2021, 12:07:29
Super! Ik heb jullie op de lijst gezet. Ik heb meer en meer inzicht in de overnachtingen. De prijzen zijn absoluut max prijzen en ik heb goede hoop dat de uiteindelijke prijs nog ietsjes scherper gesteld kan worden.  :)
Waar we simpelweg wel mee te maken hebben is:

A. hoogseizoen prijzen
B. veel hotels die wegens hoogseizoen of niet voldoende kamers hebben, of niet hotelkamers voor 1 nacht ter beschikking stellen.

Dat doet verder niets af aan de trip. Het duurt daardoor enkel en alleen wat langer voordat volledig alles rond is. Maar, voor eind juni is dat volledig geregeld :)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 16 juni 2021, 17:48:53
Hoe staat het ervoor?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 17 juni 2021, 12:14:40
Ik ben de afgelopen weken erg druk geweest met mijn werk (helaas dag en nacht) maar pak het dit weekend weer verder op. We hebben om en nabij de 7 deelnemers en hoop dat er de komende 2 weken zich extra deelnemers zich gaan melden.

Belangrijk: het vertrek zal niet vanuit Kien zijn, dus er zal een nieuwe startlocatie gecommuniceerd gaan worden. Het lukte Kien helaas door de zomerbezetting niet om de planning volledig rond te krijgen. Helaas, maar dat is niet anders.
Oftewel, stay tuned!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Milan.M op 22 juni 2021, 22:23:02
Ik heb mij ook via het formulier aangemeld, dus je mag mij bij de lijst toevoegen 😄
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 23 juni 2021, 11:01:33
Top!
Ik moet trouwens nu van iedereen die geinteresseerd is het deze week weten! Aan het einde van de week moeten er een aantal knopen worden doorgehakt, dus heb je interesse om mee te gaan, let me know!  :great: :great:
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: DanielH92 op 23 juni 2021, 13:15:44
Zojuist ook aangemeld! Mooi georganiseerd, ben nog wel benieuwd wie er na zaterdag terugrijden en wie in Italie 'blijven plakken'. Dat soort info komt vast nog wel ter sprake, heb er zin in! :)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Milan.M op 23 juni 2021, 15:38:45
De lijst schiet al aardig op! Leuk dat er zoveel animo is 😁

@Paul (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=5191) ga jij met de Alfa Romeo Cayman QV? 😜
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Jetronic op 23 juni 2021, 17:19:12
Zojuist ook aangemeld! Mooi georganiseerd, ben nog wel benieuwd wie er na zaterdag terugrijden en wie in Italie 'blijven plakken'. Dat soort info komt vast nog wel ter sprake, heb er zin in! :)

Wij blijven nog wat plakken! oftewel, we zakken vewrder af tot Herculaneum/pompei in de dagen volgend op de giro.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Jetronic op 30 juni 2021, 18:06:23
Helaas, net bericht gekregen dat ik geen verlof krijg in augustus, we kunnen dus niet mee.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Bartrijkeboer op 2 juli 2021, 22:20:35
Is er inmiddels als iets bekend of de rit doorgaat ? Heb nog geen mail ontvangen
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 9 juli 2021, 10:52:21
Het is inderdaad akelig stil ook hier?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: DanielH92 op 9 juli 2021, 17:09:46
Wilde net dezelfde vraag gaan stellen. Gaat de rit door?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Milan.M op 9 juli 2021, 20:00:19
@alfata (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=2723) post vanavond nog even een update omtrent de tour.

Houd dit topic in de gaten of zet even het vinkje aan zodat je een bericht in de mail krijgt als er een update is 👍🏻
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 10 juli 2021, 09:22:31
Ok, even een update van mijn kant, die ik wel verschuldigd ben:

De afgelopen maanden heb ik structureel 80 tot 90 uur per week gewerkt. De wens om de tour te doen in het voorjaar, tijdens corona, met de gedachte aan "na corona", was heel groot. Het werd tijd dat we vanuit de club weer eens echt iets moois gingen ondernemen. Door corona liep het in mijn eigen 2 ondernemingen ook wat rustiger, dus was er voldoende tijd voor het uitwerken van het idee en het zetten van de eerste con"tour"en.

Echter, sinds enige tijd is het werk bij mij ontploft. Ik zit de helft van de tijd in het buitenland en werk de klok rond. Al dit reizen en vele werken heeft een negatief effect gehad: ik heb de afgelopen tijd niet de tijd kunnen besteden aan de tour, die het verdiend. Een bijkomend probleem: ik heb ongelooflijk veel hotels gecontact, maar omdat de tour in het hoogseizoen plaatsvindt, willen veel hotels nu, zeker na coronatijd, geen kamers per nacht verhuren, maar enkel per week.

Ik voel mij verplicht nu een update te plaatsen, want na uitvoerig overleg met Milan en Paul hebben we besloten dat de tour wel doorgaat! Ik vraag wel iedereen even een beroep te doen op de flexibiliteit. Dat wil zeggen: er moeten nog een aantal zaken verder geconcretiseerd te worden. Dat betekent ook dat geïnteresseerden nog even de tijd hebben om zich op te geven. Eind aankomende week wil ik daarom ook de definitieve deelnamelijst opmaken en versturen aan de hotels. Als die opgemaakt is, zal ik alle deelnemers een betaalverzoek versturen. Het programma zal op sommige punten nog iets wijzigen, maar dat zijn kleine details zoals de startlocatie in Nederland, sommige hotels onderweg (die wel de juiste beschikbaarheid hebben) en activiteiten onderweg.

Bij deze wil ik aangeven dat we de komende tijd weer vol gas vooruit gaan. Het is precies 30 dagen voor het begin van de tour en over precies een maand reizen we af richting zuid Duitsland om te beginnen aan ons gezamenlijke tour!

Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Taeke op 10 juli 2021, 10:53:59
Ik heb er alle begrip voor.... Echter ik maak mij zorgen over het aantal besmettingen in Nederland. Hoe te handelen als we " rood" worden. Een quarantaine van 10 dagen is dan niet leuk bij terugkomst als blijkt dat Italië ook ondertussen rood is geworden. We gaan zien hoe de ontwikkelingen zijn de komende tijd. Ik ga vooralsnog van het positieve uit, we zouden het jammer vinden dat weer die corona roet in het eten gooit.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: DanaBanana op 10 juli 2021, 12:52:14
Hoewel ik niet mee ga (wel andere vakantieplannen richting Italië), wat mij betreft toch een dikke (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f44d.png) voor degenen die in deze lastige corona tijd de nek uitsteken om dit te organiseren.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Taeke op 10 juli 2021, 13:29:11
Ja zeker, hele dikke  :bravo_2: :bravo_2: ik zou het ook heel jammer vinden als niet door zou gaan. Ik blijf positief!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Milan.M op 10 juli 2021, 18:40:34
Ik blijf positief!

We hebben liever dat je thuis blijft wanneer je positief (getest) bent 😅😜
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Taeke op 11 juli 2021, 15:36:40
Soms is negatief ook positief  :great:
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 13 juli 2021, 09:57:12
De vraag is ook even of we mogen komen van de landen waar we doorheen rijden. Als we op rood gaan wordt dat lastig lijkt mij? Ik geloof dat dit op donderdag steeds geactualiseerd wordt door het ECDC: https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/situation-updates/weekly-maps-coordinated-restriction-free-movement

Het is dus nog niet helemaal zeker lijkt mij toch?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: alfata op 13 juli 2021, 11:04:14
Een vaccinatie geeft bijna volledige zekerheid. Ook als we op rood gaan accepteren veel landen Nederlanders nog op basis van een vaccin. Een negatieve test mag nu, maar zal wel als eerste ingetrokken worden als reisverificatie. Echter, zo ver is het nog niet. Zeker Italie laat Nederlanders nog lang binnen: https://www.trouw.nl/buitenland/hoe-gaan-vakantielanden-reageren-op-de-nederlandse-besmettingsaantallen~b2a5f1c6/
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 13 juli 2021, 14:40:35
Oké dan zal het zo'n vaart misschien niet lopen. Duitsland en Oostenrijk zullen ook niet zo moeilijk zijn  omdat het doorreis is misschien...
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Cor Jonkers op 14 juli 2021, 09:27:18
Wa een mooi initiatief. Jammer dat ik geen vakantie heb en geen vrije dagen daarvoor. Veel plezier!!!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Alfa74 op 14 juli 2021, 09:35:54
Hoi krijg net de mail binnen,is het nog mogelijk om in te schrijven?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: BramvE op 14 juli 2021, 10:18:58
Ik krijg ook net de mail, neem aan dat de data niet helemaal kloppen?
. Ivm een geplande gezins vakantie kunnen wij ook niet mee (hoe leuk is zo’n trip met een volgepakte 159 met dakkoffer en 3 fietsen achterop) maar moet zeggen: klinkt heel goed! Veel plezier voor degenen die wel gaan.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 15 augustus)
Bericht door: Milan.M op 14 juli 2021, 11:32:10
Hoi krijg net de mail binnen,is het nog mogelijk om in te schrijven?

Jazeker! Meld je even aan via onderstaande link:

Aanmelden voor de Giro delle Alpi! (https://survey.alchemer.com/s3/5002298/Club-Alfa-Romeo)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: 159sedanrijder op 14 juli 2021, 12:19:05
Ik zou heel graag meegaan met de Spider 916 maar ik kan onmogelijk 1400,00 euro uitgeven als gepensioneerde voor een paar dagen rond toeren in Italië.
Allemaal heel veel plezier en ik lees wel wel hoe het jullie is vergaan.

Groeten Henk
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: Jochen op 14 juli 2021, 12:35:31
Wat zonde van ons verlof, valt tussen 19/7 en  9/8. We hadden er zeer graag bijgewerkt met de 4C.
Veel rijplezier!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: FreddyW159 op 14 juli 2021, 14:51:18
Ik zou heel graag meegaan met de Spider 916 maar ik kan onmogelijk 1400,00 euro uitgeven als gepensioneerde voor een paar dagen rond toeren in Italië.
Allemaal heel veel plezier en ik lees wel wel hoe het jullie is vergaan.

Groeten Henk
Het is wel meer dan alleen rondtouren, Henk. Voor dat geld heb je de hotelovernachtingen inclusief ontbijt en elke avond een 3-gangen diner er ook bij zitten. Voor een beetje vakantie ben je zomaar meer kwijt.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: dB-tje op 14 juli 2021, 16:57:40
Helaas al vakantie geboekt dit jaar (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f605.png)
Ik durf het bijna niet te vragen, maar is de route ook verkrijgbaar? Ik zou deze graag ook eens op de motor willen rijden. (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f607.png)

Gr Dirk
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: PatrickP0078 op 14 juli 2021, 17:46:54
Verdorie, als we eerder een e-mail over de tour hadden ontvangen dan was ik meegegaan!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 14 juli 2021, 19:25:55
Helaas al vakantie geboekt dit jaar (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f605.png)
Ik durf het bijna niet te vragen, maar is de route ook verkrijgbaar? Ik zou deze graag ook eens op de motor willen rijden. (https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f607.png)

Gr Dirk

Nadat de tour heeft plaatsgevonden kan ik deze via een PB wel even toesturen.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 14 juli 2021, 19:26:24
Verdorie, als we eerder een e-mail over de tour hadden ontvangen dan was ik meegegaan!
Ah wat jammer zeg! Next time better. We zijn van plan dit vaker te gaan plannen.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 15 juli 2021, 10:01:40
Bedankt voor de nieuwe aanmeldingen. Mensen, tot aan morgenavond kunnen jullie je opgeven! Geef snel je deelname nog door als je dat nog niet gedaan hebt!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: DanielH92 op 15 juli 2021, 13:12:32
Bedankt voor de nieuwe aanmeldingen. Mensen, tot aan morgenavond kunnen jullie je opgeven! Geef snel je deelname nog door als je dat nog niet gedaan hebt!

In de mail staat 31 juli, in de openingspost 18 juli en jij zegt nu 16 juli. Ik heb me al opgegeven, maar ik kan me voorstellen dat het voor anderen wat verwarrend wordt :)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 15 juli 2021, 13:31:28
Bedankt voor de nieuwe aanmeldingen. Mensen, tot aan morgenavond kunnen jullie je opgeven! Geef snel je deelname nog door als je dat nog niet gedaan hebt!

In de mail staat 31 juli, in de openingspost 18 juli en jij zegt nu 16 juli. Ik heb me al opgegeven, maar ik kan me voorstellen dat het voor anderen wat verwarrend wordt :)

Klopt, de gecommuniceerde tekst in de email was niet juist. Ik ga dit weekend de betaalverzoeken versturen en het mooiste zou zijn dat iedereen zich voor morgenavond heeft aangemeld. Ook omdat er met locaties wordt geschakeld. Een enkeling kan ik tot aan zondag nog toelaten.
Excuus voor de verwarring. Ik snap de opmerking  :)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 15 juli 2021, 14:34:49
Wilde ik ook al even melden ja…

Maar een wagen of 10 dus? En zijn de meesten met koppels of zijn er ook veel solo rijders? Ikzelf wel namelijk. Anyway, heb er zin in!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 15 juli 2021, 15:06:13
We hebben op dit moment 17 deelnemers, over 10 auto's verdeeld!  :)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 15 juli 2021, 15:10:06
We hebben op dit moment 17 deelnemers, over 10 auto's verdeeld!  :)

Top! Heb je ook een overzicht van welke type auto's?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: Milan.M op 15 juli 2021, 15:12:31
En zijn de meesten met koppels of zijn er ook veel solo rijders? Ikzelf wel namelijk.

Hier ook een solo rijder 🙋🏻‍♂️
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 15 juli 2021, 16:09:07
We hebben op dit moment 17 deelnemers, over 10 auto's verdeeld!  :)

Top! Heb je ook een overzicht van welke type auto's?

Mito
Giulietta 2.0 TCT
Alfa Romeo 147
Giulietta Quadrifoglio Verde
Giulietta 1.4MA
Giulia 2.2.JTD AT8 Lusso
giulia 952 2.0 benzine
Spider Q4 2,3 916
Alfa romeo 4C
Alfa Romeo Giulietta



150 meter achter de cologne: Porsche Cayman S  ;D

We hebben net weer een nieuwe aanmelding. Welkom Europass1 (Michel)



Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: bekkie op 15 juli 2021, 22:05:19
Laat ik jullie vanaf Corsica de volgende geruststelling en tip geven.
Zorg dat je gevaccineerd bent, 2x, en dat je een geel vaccinatieboekje bij je hebt! Met dat bewijs kom je sowieso Duitsland, Zwitserland en Italië door.
In Nederland wordt je bang gemaakt voor reizen in het buitenland, maar trek je daar niets van aan. De situatie in deze landen is onvergelijkbaar met Nederland. Het aantal besmettingen is erg laag.
Maar hou je aan de regels! Dus mondkapjes binnen verplicht. Hier op Corsica wordt door de politie gecontroleerd, en met die agenten ( die er uitzien als commando’s) valt niet te spotten. In Italië idem.
Passeer via de grote grensovergangen en sluip niet te veel binnendoor. Wij deden dat wel, van Zwitserland naar Italië, en hebben dat geweten want we kregen vele vragen van de Italiaanse douane.
Dus al met al: durf het aan, het is veilig in de landen buiten Nederland.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 17 juli 2021, 11:35:27
Kleine update: bijna alle hotels liggen vast. Voor slechts 1 nacht ben ik nog bezig. In Ponte di Legno heb ik werkelijk alle hotels gebeld, maar is niets meer beschikbaar. De derde nacht zal dan waarschijnlijk in Bormio zijn en het dagprogramma van die dag dus ook wat anders. Ik stuur vanavond of morgenvroeg even de betaalverzoeken uit. Het gaat heel erg mooi worden!  :)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 18 juli 2021, 13:12:39
Betaalverzoeken zijn verstuurd! Let's go!  :) :dance:
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 19 juli 2021, 09:53:53
Whoop!

Zeer benieuwd en ik kijk uit naar de mooie bochten en landschappen  :13:

Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 19 juli 2021, 14:10:59
Helaas hadden we gisteren 1 afzegging, maar vandaag kwam er nog 1 aanmelding binnen. Welkom Hans! We sluiten vanaf nu de aanmeldingen, omdat de definitieve aantallen richting hotels vastgesteld moeten worden. Definitieve lijst met deelnemers vind je dan ook in de openingspost.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 23 juli 2021, 07:05:30
Italië scherpt maatregelen iets aan. In de kern verandert er niet veel, maar er is nu in openbare gelegenheden, ook bijvoorbeeld restaurants, een negatieve test, vaccinatie of antistoffentest benodigd. Dat was feitelijk ook al voor het binnen gaan van Italië zelf, dus voor ons is het geen grote verandering.
Belangrijk is gewoon de corona-app te hebben met daarin je negatieve testresultaat, vaccinatie of antistoffentest.

https://www.nu.nl/buitenland/6147195/voortaan-coronapas-nodig-voor-restaurants-in-italie.html
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: DanielH92 op 23 juli 2021, 13:20:08
Ik zie dat ook wordt gevraagd een ingevuld Passenger Locator Form mee te nemen. Kleine moeite.
https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies/continenten/europa/country

Daarnaast een geldige internationale QR Code in de CoronaCheck App of een afgestempeld vaccinatiebewijs in het gele boekje.
Heb je dat niet, dan een negatieve sneltest óf pcr-test van max. 48 uur oud.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 23 juli 2021, 13:52:01
Ik zie dat ook wordt gevraagd een ingevuld Passenger Locator Form mee te nemen. Kleine moeite.
https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/italie/reizen/reisadvies/continenten/europa/country

Daarnaast een geldige internationale QR Code in de CoronaCheck App of een afgestempeld vaccinatiebewijs in het gele boekje.
Heb je dat niet, dan een negatieve sneltest óf pcr-test van max. 48 uur oud.

Klopt. Jullie krijgen nog een reisadvies toegestuurd.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 25 juli 2021, 16:40:53
Allemaal te overkomen denk ik zo!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 26 juli 2021, 19:47:17
Alvast een berichtje tussendoor: de nieuwe startlocatie staat vast. We vertrekken dinsdagochtend vanaf Alfa Romeo specialist Valk te Rijssen. Exacte tijden staan in het programmadocument wat jullie kant op komt.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: Alfa74 op 27 juli 2021, 19:54:24
Rijssen??
Das 265km om voor mij,mischien ergens anders aansluiting maken?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: DanielH92 op 27 juli 2021, 20:03:07
Rijssen??
Das 265km om voor mij,mischien ergens anders aansluiting maken?

Ja.. Jij gaat helemaal aan het einde van de wereld wonen  ;)
Wellicht kun je ergens bij Düsseldorf /Keulen aanhaken?

Is 't misschien handig een WhatsApp groep aan te maken met de deelnemers, voor dit soort zaken en voor alvast wat communicatie over de terugreis etc.?
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 27 juli 2021, 21:25:19
Ik ben op 75% van het programmaboek. Dus die komt zo snel mogelijk naar jullie toe. Morgen is het laatste hotel rond.
Whatsapp groep komt uiteraard.

Wat betreft de vertrekplaats: dat is natuurlijk voor iedereen lastig gezien de verschillende woonplaatsen. We hebben geprobeerd iets dicht bij de grens in het midden (hoogtegraad) te organiseren in een Alfa Romeo omgeving. De mensen die er absoluut niet bij kunnen zijn kunnen onderweg of op de eindlocatie aansluiten.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: europass1 op 28 juli 2021, 13:55:41
Als wij in Rijssen verzamelen, gaan wij dan via de A1 de grens over?
Voor ons is dat namelijk ook 75KM "naar boven" rijden..
Als de grens gepasseerd wordt op de A12 bij Arnhem, is een tweede meetpoint wellicht handig?

Met vriendelijke groet,

Michel & Shanna
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 28 juli 2021, 15:36:31
Voor mij is het 185 km, maar dat mag de pret niet drukken 👌🏻
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 28 juli 2021, 20:34:33
Programmaboekjes zijn verstuurd!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: europass1 op 28 juli 2021, 21:39:39
Top, het programma ziet er geweldig uit!
Mooie routes om te rijden, en schitterende bezienswaardigheden.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: Robert69 op 30 juli 2021, 09:39:08
Hoewel ik zelf niet mee doe wil ik wel opmerken dat ik het een mooi initiatief vind! Kudo's voor de organisatoren (en deelnemers)!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: Bianco156 op 10 augustus 2021, 08:24:14
Dag
Jullie veel plezier en mooie veilige km gewenst. ( graag foto's )kunnen we jullie toch beetje volgen.
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: GT1986 op 10 augustus 2021, 08:43:39
Veel plezier allemaal!
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: Timothy84 op 10 augustus 2021, 12:36:26
Muchos plezieros en veilige kms...
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: peetmultiair op 10 augustus 2021, 19:38:19

Heel fijn rijfun en hou je veilig luitjes!  :steeringwheel:
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: alfata op 16 augustus 2021, 09:35:49
Zo, ik ben weer op kantoor. Ongelooflijk wat een dagen! Wat hebben we ongelooflijk veel gezien en genoten! Helaas zijn niet alle auto's ongeschonden gebleven.
De komende dagen zullen er veel foto's en ervaringen voorbij gaan komen, maar ik wil nu nogmaals van de mogelijkheid gebruik maken om iedere deelnemer te bedanken voor de geweldige dagen. Dit is waar het als club om gaat. Met elkaar genieten van ons mooie merk in een geweldige setting.
Oh, de weegschaal gaf vanmorgen +1,5kg aan t.o.v. dag van vertrek. Laten we zeggen: het was het volledig waard!


(https://i.ibb.co/74LWjP4/IMG-20210810-203347.jpg) (https://ibb.co/3zQN42z)
foto's delen op internet (https://nl.imgbb.com/)
Titel: Re: Giro delle Alpi: augustus 2021 (Dinsdag 10 augustus - Zaterdag 14 augustus)
Bericht door: jeronymuz op 16 augustus 2021, 13:04:44
Zo, ik ben weer op kantoor. Ongelooflijk wat een dagen! Wat hebben we ongelooflijk veel gezien en genoten! Helaas zijn niet alle auto's ongeschonden gebleven.
De komende dagen zullen er veel foto's voorbij gaan komen en ervaringen, maar ik wil nogmaals van de mogelijkheid gebruik maken om iedere deelnemer te bedanken voor de geweldige dagen. Dit is waar het als club om gaat. Met elkaar genieten van ons mooie merk in een geweldige setting.
Oh, de weegschaal gaf vanmorgen +1,5kg aan t.o.v. dag van vertrek. Laten we zeggen: het was het volledig waard!


(https://i.ibb.co/74LWjP4/IMG-20210810-203347.jpg) (https://ibb.co/3zQN42z)
foto's delen op internet (https://nl.imgbb.com/)

Wat was het mooi inderdaad! Geweldige passen, landschappen en natuurlijk de ervaring zelf om met al die Alfa’s de bergen te beklimmen! Helaas hadden we wel het nodige oponthoud, maar dat mocht de pret niet drukken.

Volgend jaar ben ik er zeker weer bij en combineer het dan waarschijnlijk meteen met de vakantie (laatste jaar laagseizoen mogelijkheden).

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk ook de organisatie vanuit de club. A presto! 🇮🇹 🍕 🍷 🍝
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: ArjanB op 17 augustus 2021, 22:48:22
Meer foto's welkom!
Zag al wat op insta voorbij komen, zag er gaaf uit, zo jammer dat het qua datum niet paste bij mij.
Hoe is het met de uitvaller(s?) verder vergaan?
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: DanielH92 op 17 augustus 2021, 23:49:56
Milan is op donderdag uitgevallen met een kapotte koppeling, pedaal bleef op de vloer liggen en auto is helaas afgesleept :(

(https://i.ibb.co/4MST8bS/20210812-131132.jpg) (https://ibb.co/Mp1Vcz1)

Diezelfde middag bleef mijn koppeling ook halverwege de steile klim van de Stelviopas op de vloer liggen, geen druk in het pedaal meer (wat heb ik gevloekt, kon wel janken). 20min gewacht en weer een klein beetje druk, toen in de 1e versnelling naar boven gereden. Vanaf de top van de Stelvio zonder koppeling naar het hotel gereden, en daar was alles voldoende afgekoeld en leek de koppeling weer te werken. Was dus temperatuur gerelateerd, en had het vermoeden dat de remvloeistof naar het druklager aan de kook is geraakt.

Op vrijdag rond 10:30u zijn Milan en ik met mijn Giulietta (weer terug over de stelviopas, maar dan met zo weinig mogelijk schakelen) naar de garage gereden waar zijn auto gerepareerd zou zijn, en daar mijn remvloeistof tussen reservoir en druklager ook laten verversen en ontluchten. De vloeistof was zo bruin als cola, dus er zat veel te veel vocht in en was aan de kook geraakt door de hitte onder de motorkap (stelvio beklimming is zware belasting, weinig rijwind). Heb de monteur gevraagd of het gangbaar is dat dat stukje leiding ook doorgespoeld wordt bij remvloeistof verversen en hij gaf aan van niet. Wel doen dus!!!

(https://i.ibb.co/TgQ7X8K/20210813-143032.jpg) (https://ibb.co/CHjYd7J)
site fotos (https://nl.imgbb.com/)

Hetzelfde ook bij Milan gedaan en alles leek weer te werken, ook bij hem. Betaald en weggereden, maar helaas, 10km later zijn pedaal weer plat op de vloer en weer opnieuw afgesleept naar dezelfde garage. Daar heeft Milan even ruzie gehad met de anwb Alarmcentrale, omdat zij wel vonden dat er nog even een diagnose gesteld kon worden, terwijl de monteurs al vrolijk om 5 uur (terecht) aan het bier zaten.

Milan heeft toen besloten om een rit van 255km naar het Comomeer te rijden zonder koppeling, ik er achteraan, en dat was zacht uitgedrukt best een avontuur. Schakelen zonder koppeling gaat wel, maar stilstaan is een probleem. Een paar keer heeft hij dus de auto moeten laten afslaan, en in z'n 1 op de startmotor moeten vertrekken. Uiteindelijk van 17:00u tot 00:30u gereden tot het Comomeer en daar hebben we zijn auto achtergelaten bij de Villa waar hij deze week met vrienden zit, in de hoop dat deze week de auto dus daar gerepareerd kon worden in plaats van de eerder genoemde garage 5 uur verderop.

(https://i.ibb.co/VxQcxLP/20210814-003239.jpg) (https://ibb.co/W0P40HY)

Vervolgens samen in mijn auto doorgereden naar het hotel iets verderop waar we om 1:00u aankwamen.... Wat een dag....

Mijn koppeling heeft het inmiddels naar NL gelukkig helemaal prima gedaan. Oorzaak was dus echt de te oude remvloeistof die ik (eigen schuld) niet heb doorgespoeld bij het vervangen van de remvloeistof. Ben nu heel benieuwd of garages dat normaal wel doen. Het kookpunt van de vloeistof gaat, las ik, van 250 graden naar 150 graden als er teveel vocht in zit. Dat is het dus gewoon geworden onder de motorkap, onvoorstelbaar!
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Milan.M op 18 augustus 2021, 08:42:59
Ondanks de tegenslag met de Giulietta heb ik enorm genoten van de bergpassen, afdalingen en de gezelligheid.

De laatste dagen hebben mij mentaal en fysiek behoorlijk gesloopt. Door de stress een aantal nachten niet of slecht kunnen slapen en hierdoor ook geen eetlust gehad.

Inmiddels verblijf ik alweer een paar dagen in een villa aan het Comomeer, en gaat het alweer een stuk beter.
Ik kijk nog elke dag m’n ogen uit op het uitzicht hier!

Gistermiddag is de sleepwagen nogmaals langsgekomen om de Giulietta op te halen. Het idee was om naar de dichtstbijzijnde Alfa Romeo garage te gaan (18 minuten van mijn verblijfplaats vandaan). Maar de sleepdienst vertelde dat alle garages dicht zijn tot de 23; de laatste dag van mijn vakantie… wéér een tegenvaller dus.

Nogmaals de anwb aan de lijn gehad, en toch besloten om de auto te repatriëren naar Nederland. Vervelend, maar in ieder geval een zorg minder voor de rest van de vakantie.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: alfata op 18 augustus 2021, 10:07:27
Jullie hebben inderdaad echt mega pech gehad en daardoor enorm lange dagen moeten maken. Veel respect hoe jullie het samen gemanaged hebben en zeker zonder koppeling de Passo Tonale hebben bedwongen.

Ik type maar eens een beetje een samenvatting:

Dag 1 zijn we vanaf Alfa Romeo specialist Autocentrum Valk te Rijssen (dank je wel!) vertrokken richting zuid Duitsland. We verbleven in Wiggensbach, een klein plaatsje dat alleen via prachtige slingerende bergweggetjes te bereiken was, in het mooie Allgau. Wat leuk was om te vernemen, was hoezeer iedereen de omgeving waardeerde. Allgau is echt schitterend en deze dag bevestigde dat maar weer.
We hadden een fantastisch hotel en een heerlijk diner. De opdracht op de eerste dag (wie kon er binnen een gestelde tijd het hoogste punt bereiken), is gewonnen door zowel @DanielH92 (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=3356) als @jeronymuz (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=7897) die beiden op dezelfde plek (hoe toevallig) waren aanbeland.



Dag 2 zijn we gaan rijden van Allgau naar Merano in Italie. Een fantastisch mooie route. Hoogtepunt was toch wel de Timmelsjoch. Wellicht de mooiste weg die we gereden hebben van de route, naar mijn mening. Om er te komen hebben we eerst via de mooie Oberjochtpas, het prachtige Tannheimertal (wat was dat mooi!) en de Hahntenjochpass richting Solden moeten rijden. Daar was door een aanrijding met een paard de weg volledig gestremd voor meer dan een uur. Maar de rit via Solden, Obergurgl, Hochgurgl, Timmelsjoch, Italie in, was echt ontzettend gaaf! Het parkeren in Merano was nog wel een dingetje, maar na een heerlijke duik en goede avondmaaltijd was iedereen fit voor de volgende dag.

Dag 3 zijn we vanaf Merano eerst naar de gletschers van Schnalstertal gegaan. Op de pas omhoog naar de lift hield de koppeling van Milan er definitief mee op. Enorm balen, want Hans en Milan moesten achterblijven terwijl de rest van de groep naar de top van de Schnalstaler gletscher is geweest, op 3253m hoogte. Vanaf daar hadden we een fantastisch uitzicht over de andere bergtoppen. De heerlijk frisse en ijle wind was een welkome afwisseling. De laatste 40 hoogtemeters die per voet moesten worden gedaan maakte best wat indruk, omdat op die hoogte iedere meter omhoog lopen best intensief kan zijn.
Na een lunch in het dal zijn we doorgereden naar de Stelviopas. Wat moet je daar over zeggen? Wat ongekend indrukwekkend qua natuur, maar ook een slijtageslag voor de auto's. Daniel stond op een gegeven moment geparkeerd in de bocht... We zeiden nog tegen Milan "wees blij dat het je niet op de Stelvio is gebeurd". Nou, bij Daniel gebeurde nou juist dat. Gelukkig kon hij even later toch door en heeft hij de top gehaald. Wat een uitzicht! We zijn aan de "Italiaanse kant" van de Stelvio afgedaald naar een hotel op de skiberg bij Bormio. Hier hebben we eerst een heerlijke Aperol Spritz gedronken. Na het inchecken hebben we een fantastische avondmaaltijd gehad daar. Wat lekker en wat een mooie plek was dit!

Dag 4 stond in het teken van de Gaviapas. Meerdere deelnemers vonden dat de auto's eigenlijk genoeg voor de kiezen hadden gehad en besloten in een directe route naar de lunchlocatie te gaan aan het Comomeer. Een ander deel, waaronder ik, zijn wel over de Gaviapas geweest. De Gaviapas is nog smaller, nog veel slechter geasfalteerd en nog veel steiler dan de Stelvio. Dit was echt indrukwekkend, maar wel erg moeilijk met de 4C. Veel vreemd blikken wat ik met die auto op zo'n pas deed. Daarna hebben we de route voorgezet richting Aprica waar vooral @jeronymuz (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=7897) en ik enorm veel fun hadden. Ongelooflijk, wat gingen wij daar hard over een fantastisch stuk kronkelende weg.
Na een goede lunch aan het Comomeer zijn we daarna doorgegaan naar de kloof van Bellano. Dit was een soort natuurlijk airco. Een wel 100 meter diep uitgeslepen kloof met bulderend smeltwater van de bergen, met daaroverheen hangbruggen. Een indrukwekkend schouwspel en prima excursie. Na deze excursie zijn we naar de pond gereden en zijn we met z'n allen met de pond van Varenna naar Bellagio gevaren. Dat was oprecht schitterend. Na het zoeken van een parkeerplek hebben we ingecheckt in ons hotel en 's avonds aan het meer gedineerd aan een lange tafel. Milan en Daniel hebben van deze dag weinig meegekregen wegens alle problemen. Zij moesten eerst terug naar Merano en zijn 's avonds van Merano nog naar Bellagio gereden. Pas om 2.00 uur 's nachts kwamen zij aan.

De laatste dag stond in het teken van het Alfa Romeo museum. De tour door het museum, de goede lunch, maar bovenal de tour door het magazijn met allerlei bijzondere auto's die om welke reden dan ook niet in het museum staan, was ongelooflijk leuk en indrukwekkend. Daarna was het tijd voor het afscheid. En dat is toch best lastig, want je wordt snel "familie". We hadden echt een onwijs leuke groep! Wat heb ik genoten van iedereen en ik hoop iedereen ook van elkaar. Volgend jaar wordt de tour wederom georganiseerd! Dat staat vast!

Voor mijn foto's, check: https://photos.app.goo.gl/2gqUduEsYueywB3SA
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Robert69 op 18 augustus 2021, 14:54:32
Leuk om te lezen, @alfata (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=2723), dank je voor je verslag. Klinkt als een zeer geslaagde trip, jammer dat het voor Milan en Daniel even iets minder was. Hopelijk hebben beide heren spoedig (of alreeds) weer een fijn rijdende (en betrouwbare) bella onder de bips!
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: alfata op 18 augustus 2021, 15:02:05
Leuk om te lezen, @alfata (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=2723), dank je voor je verslag. Klinkt als een zeer geslaagde trip, jammer dat het voor Milan en Daniel even iets minder was. Hopelijk hebben beide heren spoedig (of alreeds) weer een fijn rijdende (en betrouwbare) bella onder de bips!

Het was zeer geslaagd! Ik denk trouwens dat anderen nog veel meer en betere foto's hebben dan ik. Bij mij is het er een beetje bij in geschoten.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Taeke op 18 augustus 2021, 16:49:49
Een trip om niet snel te vergeten, een geweldige tour door de Alpen. De alfa's hebben aangetoond dat ze hun mannetje kunnen staan. Veel gezien en meegemaakt. Een overzicht van de deelnemende bella's

(https://i.ibb.co/5GScq1y/IMG-20210811-123226-1.jpg) (https://ibb.co/ydZsLN1)
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: DanielH92 op 18 augustus 2021, 17:15:47
Leuk om te lezen, @alfata (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=2723), dank je voor je verslag. Klinkt als een zeer geslaagde trip, jammer dat het voor Milan en Daniel even iets minder was. Hopelijk hebben beide heren spoedig (of alreeds) weer een fijn rijdende (en betrouwbare) bella onder de bips!

Ondanks een tegrnvallertje heb ik een geweldige week gehad hoor, wees daarvoor maar niet bang :) Heerlijk kunnen rijden over prachtige wegen. Mijn Giulietta is tot zover weer 100% in orde en het vertrouwen in de koppeling is er weer volop gelukkig.

(https://i.ibb.co/hFS9vdV/20210811-112759.jpg) (https://ibb.co/CKf8F9Q)
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: bekkie op 18 augustus 2021, 19:12:23
Mooi dat jullie het naar de zin hebben gehad, en vervelend vanwege de pech met de koppelingen.
In ieder geval dank voor het delen van jullie verhaal en de mooie foto's.

Nog even over de koppeling in de Giulietta. Die van mij heeft ook aardig wat te verduren gehad op onze trip naar en op het eiland Corsica. Voor diegene die daar al eens een keer geweest is, weet je wel wat ik bedoel. Slechte wegen in combinatie met onwijs steile hellingen en zeer krappe bochten zijn zwaar voor het onderstel én de koppeling. Mijn ervaring was ook dit jaar dat de koppeling van de Giulietta niet zo bijster 'sterk' is (weet niet of dit het goede woord is) en soms geen betrouwbare indruk achterlaat. Ik had regelmatig een afslaande auto, ondanks behoorlijk wat gas bijgeven. Kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar het viel me wel weer op dit jaar.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: peetmultiair op 18 augustus 2021, 19:34:03
Wat een verhaal, met die koppelingen van Milan en Daniel!  Respect hoe jullie dit opgepakt hebben! Maar de beelden geven ook weer hoe mooi het geweest is voor jullie allemaal. Spectaculair en enerverend!
Wat ik nog niet begrijp is de 1e reparatie in die garage, daarna ging de koppeling weer kapot. Toen naar een andere garage om te fixen. Heb je die kosten dus dubbel betaald?
Edit: Zie nu dat de Giulietta achteraf niet naar de andere garage gegaan is, maar gerepatrieerd naar Olanda.
Bij Daniel lag het dus aan de remvloeistof, was het bij jou dus een ander probleem, koppelingscylinder in de bak?
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Taeke op 18 augustus 2021, 20:21:53
(https://i.ibb.co/z73VvSW/IMG-20210814-152418.jpg) (https://ibb.co/RBXTwCG) :dance:
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Taeke op 18 augustus 2021, 20:31:09
(https://i.ibb.co/nLqG0rs/IMG-20210814-151104.jpg) (https://ibb.co/71xfzvJ)
(https://i.ibb.co/d47Ym5m/IMG-20210810-090757.jpg) (https://ibb.co/CKWGPHP)
(https://i.ibb.co/TmqKrkZ/IMG-20210811-100613.jpg) (https://ibb.co/NZn17sX) op
(https://i.ibb.co/LrQ2QYg/IMG-20210814-121318.jpg) (https://ibb.co/xYmRmXg)
(https://i.ibb.co/ZgWgWnd/IMG-20210814-112457.jpg) (https://ibb.co/6tgtg3Y)
(https://i.ibb.co/5s4vgkg/IMG-20210814-110324.jpg) (https://ibb.co/0Y2ZRKR)
(https://i.ibb.co/PFYTpks/IMG-20210814-113522.jpg) (https://ibb.co/GnJswmf)
(https://i.ibb.co/hCz3Fd9/IMG-20210814-144038.jpg) (https://ibb.co/1bWFGXQ)
(https://i.ibb.co/KrwFGvB/IMG-20210814-113645.jpg) (https://ibb.co/kS1QyCz)
(https://i.ibb.co/mNjR5Yk/IMG-20210812-165539.jpg) (https://ibb.co/xFk2qcW)
(https://i.ibb.co/85s2Hg0/IMG-20210814-113016.jpg) (https://ibb.co/cF3tjh1)
(https://i.ibb.co/fDdnWVD/IMG-20210814-113411.jpg) (https://ibb.co/5Khn3XK)
(https://i.ibb.co/pQC96mb/IMG-20210814-121459.jpg) (https://ibb.co/Mfq3yXZ)
(https://i.ibb.co/swQptrf/IMG-20210814-115948.jpg) (https://ibb.co/FwJkntr)
(https://i.ibb.co/yFcXpzm/IMG-20210814-110337.jpg) (https://ibb.co/607m8Kc)
(https://i.ibb.co/xJNPfWh/IMG-20210812-102300.jpg) (https://ibb.co/t89kxgB)
(https://i.ibb.co/hVdfPy2/IMG-20210814-115445.jpg) (https://ibb.co/FzYVSK8)
(https://i.ibb.co/D7NYKLs/IMG-20210814-143955.jpg) (https://ibb.co/qRzC1xX)
(https://i.ibb.co/t2cLpkv/IMG-20210812-184722.jpg) (https://ibb.co/ZgK2ztF)
(https://i.ibb.co/FnwGbYL/IMG-20210814-115502.jpg) (https://ibb.co/9GTR94k)
(https://i.ibb.co/F0s2H4X/IMG-20210814-114754.jpg) (https://ibb.co/fn8fDd9)
(https://i.ibb.co/QQdk3pM/IMG-20210814-113720.jpg) (https://ibb.co/mT80Vb4)
(https://i.ibb.co/db3TtFG/IMG-20210814-112443.jpg) (https://ibb.co/B47pGbq)
(https://i.ibb.co/jhLpyhh/IMG-20210814-110537.jpg) (https://ibb.co/wyKvSyy)
(https://i.ibb.co/MMjvWnh/IMG-20210814-111458.jpg) (https://ibb.co/cDpBMJv)
(https://i.ibb.co/8dFqDRz/IMG-20210814-144147.jpg) (https://ibb.co/KLCdjQN)
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: jeronymuz op 18 augustus 2021, 20:50:47
Over foto’s gesproken:

(https://i.ibb.co/Jyc8GnH/D346-F174-86-A2-4-CF5-AD7-D-869734-D68-F0-A.jpg) (https://ibb.co/vQcfT1k)
(https://i.ibb.co/2jrVx45/015-E3-E18-B233-445-D-933-C-D411-CF1281-A2.jpg) (https://ibb.co/4jLvzrJ)
(https://i.ibb.co/mz2Hg9C/8-B1-DF8-F2-5-E49-4-CB3-88-AD-8-A6-A0096-CC74.jpg) (https://ibb.co/w6PKjSN)
(https://i.ibb.co/F4vbW65/888266-E7-6-DD4-488-B-8-E16-948-E533-C01-D1.jpg) (https://ibb.co/yFTnR06)
(https://i.ibb.co/J7tp5LQ/CE726912-2-B98-4-EF9-9250-72315304-AEEE.jpg) (https://ibb.co/9Tg4sXt)
(https://i.ibb.co/Tc4Zknn/5-E6-DACB9-D573-46-AC-9-C33-4493-CBBA2-F64.jpg) (https://ibb.co/rkxgmLL)
(https://i.ibb.co/yN6ZFCq/53-B4-F6-AF-136-E-4-AF0-B43-F-24-E8-D7514-DE4.jpg) (https://ibb.co/VLgzYGT)
(https://i.ibb.co/VQphNTz/A9-DEE08-A-BF1-E-4897-8-F61-EA7-AA08-F9749.jpg) (https://ibb.co/cCXpvQZ)
(https://i.ibb.co/K6xPyQ7/76952107-835-C-4-ECD-87-C3-889-B41071076.jpg) (https://ibb.co/dB4TK36)
(https://i.ibb.co/jTCLpk9/FAAEBCB2-0-F9-B-462-D-A75-D-DC59-F7-E9-AB9-D.jpg) (https://ibb.co/9NxqMHm)
(https://i.ibb.co/gMfymdz/378-ECFF1-A838-435-D-BDF1-CD01-CD0472-E6.jpg) (https://ibb.co/LzcSYrn)
(https://i.ibb.co/ZBjHw01/2-EE684-AB-F6-C6-4558-81-EE-6737-BB39-CF25.jpg) (https://ibb.co/3p3f8nY)
(https://i.ibb.co/5smXV4L/C4-EB02-A1-2-CA3-473-F-B93-C-ABED50-BEB325.jpg) (https://ibb.co/P1Ks8jg)
(https://i.ibb.co/wsVNykj/CDB004-F9-8-F98-475-A-94-D0-D29-BB87-BF56-C.jpg) (https://ibb.co/nC9srGt)
(https://i.ibb.co/gDcWtg7/49476-EBC-A6-B9-4-D7-C-BFC4-B4-B40-C919740.jpg) (https://ibb.co/55Jjsc9)
(https://i.ibb.co/ykYNmZw/FF5638-CA-9-E6-D-4-E0-D-8-F66-E3-D45-B399-DB6.jpg) (https://ibb.co/pKR16Mt)
(https://i.ibb.co/Q9zXNV1/181-F4-F50-709-A-4971-B872-0540-C2976-DA7.jpg) (https://ibb.co/LSbvty2)
(https://i.ibb.co/D5R1qFM/288-D79-D9-686-E-4-AFC-BA16-14-C0-B80195-A9.jpg) (https://ibb.co/gzRrn8W)
(https://i.ibb.co/JF8WDyN/402-F097-D-D094-4518-967-B-DD920-C3-DFC74.jpg) (https://ibb.co/7NBxsRH)
(https://i.ibb.co/5Kj4RPt/0998-DFD5-2-EE0-4264-80-F6-4733-A9-E257-DF.jpg) (https://ibb.co/Bn63C9d)
(https://i.ibb.co/mc9F0S3/D5715441-975-F-487-F-89-FD-7-F67-CF1-AE883.jpg) (https://ibb.co/qrNFCxv)
(https://i.ibb.co/qjW9P7m/506-EF056-1921-46-A2-AB29-4-F340833988-C.jpg) (https://ibb.co/B3rjScT)
(https://i.ibb.co/7NVjsgm/44677-F39-107-B-4187-B508-964-FC0-EFD27-A.jpg) (https://ibb.co/h1HL3Xz)
(https://i.ibb.co/j3mDnLP/192-ED874-01-FD-43-B6-A7-CA-52-C6-D7-A66-FAE.jpg) (https://ibb.co/wpV45KF)
(https://i.ibb.co/18G4Mcx/9-B9-E9-CFD-D3-C8-4-F4-F-AFD3-34-DCCB957879.jpg) (https://ibb.co/V2Ykx68)
(https://i.ibb.co/XWwpsyv/E05-EBFB0-5386-4-F76-BB29-385-C8-B706-D67.jpg) (https://ibb.co/hgqHWXt)
(https://i.ibb.co/9wNrp12/1-F6-F84-F6-3-AA7-463-A-B61-F-4-B46067104-BB.jpg) (https://ibb.co/Gs05d8k)
(https://i.ibb.co/BG5d6P4/387-D11-DD-BC8-E-4-D19-9-E9-B-13-E9-A12-AB431.jpg) (https://ibb.co/T1xp0TK)
(https://i.ibb.co/2S429pq/C2773-A21-4340-4792-B1-EE-5-CD277233-E64.jpg) (https://ibb.co/YXs9CV2)
(https://i.ibb.co/ykC14jb/3-A2922-B0-74-CA-4361-AC93-4-B158174-AC92.jpg) (https://ibb.co/6tSxXCf)
(https://i.ibb.co/YbHt55f/93-C20-E5-C-AC89-4-BE2-82-C1-9-F5957834-F86.jpg) (https://ibb.co/QXy6WWY)
(https://i.ibb.co/Z6vgG34/8-D1-CFB1-B-BF08-4414-ADCB-F1058-DF11979.jpg) (https://ibb.co/xSwgXy9)
(https://i.ibb.co/cQ8KvLy/753-BDB1-E-711-F-41-CC-8-E86-475-C05-A768-C5.jpg) (https://ibb.co/vkdCBYc)
(https://i.ibb.co/z4fksBh/FB82-ED08-1-A2-F-4357-9768-F6-FA82-E76-DDC.jpg) (https://ibb.co/6WsdYTR)
(https://i.ibb.co/s6ZqTWy/049249-CC-05-B5-4-ADF-A4-A3-21889-F1-E37-D5.jpg) (https://ibb.co/9V7WxZs)
(https://i.ibb.co/wMz1sdm/BD1-C4-AE3-476-F-4-B4-A-B8-AB-A6-C0215-A35-B8.jpg) (https://ibb.co/bzKnJ69)
(https://i.ibb.co/72J4hYZ/4-E7-A36-DA-7198-44-B1-BF35-4668733-DBB21.jpg) (https://ibb.co/3ByzKrj)
(https://i.ibb.co/W63KPrW/360869-FE-3-F7-A-4-B69-BF98-8-B86-B2866-F2-D.jpg) (https://ibb.co/nb0knXs)
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: bekkie op 18 augustus 2021, 20:56:58
 :c029:

Prachtige foto's; dank voor het delen!
Mooi trouwens die Zwitserse roodwitte Giulia Q
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Johnpang op 18 augustus 2021, 21:40:03
Wat een pech, die koppeling “ break down “, belangerijkste van deze mooie avontuurlijke rit is allemaal safe back ook de Bella`s.
Mooie foto`s !

Hoop volgend jaar bij te zijn, kwam niet goed uit met mijn eigen vakantie.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: jeronymuz op 19 augustus 2021, 07:26:09
:c029:

Prachtige foto's; dank voor het delen!
Mooi trouwens die Zwitserse roodwitte Giulia Q

Thanks. Die Giulia was alleen geen echte uit de serie (toch @Milan.M (https://www.clubalfaromeo.nl/forum/index.php?action=profile;u=4098) ), maar wel mooi!
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Giulietta QV op 19 augustus 2021, 14:30:41
Wat een verhaal en leuke foto's zeg. Volgend jaar maar eens kijken om aan te haken.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: GTlife op 19 augustus 2021, 16:05:59
Oh oh oh wat was ik graag mee geweest
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: alfata op 19 augustus 2021, 16:55:29
Ik ga nog deze september de data voor volgend jaar communiceren. Het zal ergens in het voorjaar zijn.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: DanielH92 op 19 augustus 2021, 23:27:54
Beetje buiten het hoogseizoen is beter idd. Qua prijzen, maar ook qua beschikbaarheid hotels en drukte op de wegen :)
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Jetronic op 20 augustus 2021, 09:01:59
Ik ga nog deze september de data voor volgend jaar communiceren. Het zal ergens in het voorjaar zijn.

Super, hoop dan deze keer WEL verlof te kunnen regelen. Moet dit jaar nog gebeuren.  Kan nog wel een witte Giulietta bij denk ik.
Titel: Re: [NAPRAAT] Giro delle Alpi: augustus 2021 (10-14 AUG)
Bericht door: Henkmonster op 1 oktober 2021, 09:56:21
(https://i.ibb.co/PDbFvBF/DSC09717.jpg) (https://ibb.co/8YRNLFN)
(https://i.ibb.co/6mVB8nN/DSC09719.jpg) (https://ibb.co/t4kXzm3)
(https://i.ibb.co/hCtWXKK/DSC09721.jpg) (https://ibb.co/QX1N866)
(https://i.ibb.co/XkrhDR2/DSC09723.jpg) (https://ibb.co/fGzh9w1)
(https://i.ibb.co/NjJ6Vph/DSC09725.jpg) (https://ibb.co/mq2CDts)
(https://i.ibb.co/wMNvJKx/DSC09727.jpg) (https://ibb.co/Ch5rJnT)
(https://i.ibb.co/dPM287B/DSC09729.jpg) (https://ibb.co/Cb87RWB)
(https://i.ibb.co/bNkLjcd/DSC09731.jpg) (https://ibb.co/vLSmC0z)
(https://i.ibb.co/TML77Mp/DSC09733.jpg) (https://ibb.co/B2NQQ2d)
(https://i.ibb.co/87Jv9vd/DSC09735.jpg) (https://ibb.co/d5SCDCL)
(https://i.ibb.co/pxbrbtK/DSC09737.jpg) (https://ibb.co/nb686H1)
(https://i.ibb.co/yWwKq3s/DSC09739.jpg) (https://ibb.co/xJpw645)
(https://i.ibb.co/tsbt9BW/DSC09741.jpg) (https://ibb.co/cFNHjJ7)
(https://i.ibb.co/jkK4dx6/DSC09745.jpg) (https://ibb.co/9HXYJf8)
(https://i.ibb.co/pJnD8rq/DSC09747.jpg) (https://ibb.co/dG79qJZ)
(https://i.ibb.co/f0K1S0g/DSC09749.jpg) (https://ibb.co/7yTYzyf)
(https://i.ibb.co/QdK3sgh/DSC09751.jpg) (https://ibb.co/5FRgq0C)
(https://i.ibb.co/n8Zcvr8/DSC09753.jpg) (https://ibb.co/yBGy10B)
(https://i.ibb.co/vwZNn8h/DSC09755.jpg) (https://ibb.co/YRp5sGX)
(https://i.ibb.co/z8tjR37/DSC09757.jpg) (https://ibb.co/0Bz8M0F)
(https://i.ibb.co/4fRhmk6/DSC09759.jpg) (https://ibb.co/wLh50t9)
(https://i.ibb.co/wcnbL9Q/DSC09761.jpg) (https://ibb.co/rdBLtCp)
(https://i.ibb.co/8jkRcKs/DSC09763.jpg) (https://ibb.co/Vv6hmj9)
(https://i.ibb.co/FbTJnDX/DSC09765.jpg) (https://ibb.co/vxnmDjh)
(https://i.ibb.co/0frHzgD/DSC09767.jpg) (https://ibb.co/4jph06m)
(https://i.ibb.co/v32Jvvq/DSC09768.jpg) (https://ibb.co/Cbxnss8)
(https://i.ibb.co/ySxDTBN/DSC09769.jpg) (https://ibb.co/jRjdKZ8)
(https://i.ibb.co/hXT8MMD/DSC09770.jpg) (https://ibb.co/4s0NffP)
(https://i.ibb.co/h7SS0f4/DSC09771.jpg) (https://ibb.co/kHttZ1w)
(https://i.ibb.co/7rJtNbz/DSC09772.jpg) (https://ibb.co/L9zdhvP)
(https://i.ibb.co/K9n8tFx/DSC09773.jpg) (https://ibb.co/JzZSY5j)
(https://i.ibb.co/B6xpdbW/DSC09774.jpg) (https://ibb.co/WzwhqZ8)
(https://i.ibb.co/VJrVT2R/DSC09775.jpg) (https://ibb.co/HB17qn6)
(https://i.ibb.co/3SSGDMS/DSC09776.jpg) (https://ibb.co/qmmXtWm)
(https://i.ibb.co/2WbYstn/DSC09777.jpg) (https://ibb.co/wBvrwW0)
(https://i.ibb.co/TrMP5mN/DSC09778.jpg) (https://ibb.co/N72WzZG)
(https://i.ibb.co/qMM81Zb/DSC09782.jpg) (https://ibb.co/Fbb17PG)