!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Alfa Romeo Types > De Giulia / Stelvio Club

Rare stuurgeluiden

(1/6) > >>

Stiggy:
Mijn Giulia Veloce (2017) maakt rare piepende / schurende geluiden als ik aan het stuur draai. Maar alleen als hij koud is, na een tijdje rijden is het weg.

Ik ben er afgelopen vrijdag mee terug naar de garage geweest waar ik hem gekocht heb. Dat is ruim 2 uur rijden, dus toen ik daar aankwam deed hij het natuurlijk niet. Had ik al voor gewaarschuwd en daarom een audio opname laten horen. Maar konden ze niet veel mee en verder dan de opmerking "dat hebben er wel meer" zijn we niet gekomen. Beetje teleurstellend wel. (Andere zaken hebben ze wel perfect opgelost hoor, dus heb niet helemaal voor niets 4,5 uur gereden).

Iemand een idee wat bijgevoegd geluid kan zijn? (volume even omhoog draaien).
Rare geluiden

Robert69:
Oh dat zijn wel heel vreemde geluiden! Ik heb echt geen idee wat het is, de mijne doet dat in elk geval niet. Lijkt me ook niet echt normaal om eerlijk te zijn.

Marcel1979:
Hmm, héél apart idd.

Dit gebeurt tijdens het rijden? Totale stuuruitslag naar links en/of rechts? Bij stuurkolom op een andere hoogte nog steeds?

Stiggy:
Tijdens rijden of stilstaan, dat maakt niet uit. En bij links of naar rechts sturen.
Stuurkolom op een andere hoogte maakt volgens mij niet uit, maar moet ik nog eens goed proberen.  Het geluid gaat na een tijdje dus ook weer weg.

Het klinkt alsof er een nylon mantel om de stuurkolom zit die ergens tegenaan schuurt of zo.

chris62:
Ik heb bij mijn Giulia uit 2017 precies hetzelfde. Eenmaal een paar km op pad en het geluid is weg. Ik rijd er al 5 jaar mee en maak me er geen zorgen over, omdat het niet erger wordt of is geworden. Wellicht een ' kwaaltje'  van de vroege series?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Powered by SMFPacks Ads Manager Mod