!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Alfa Romeo Types > Het GTA register

Mijn 147 GTA

(1/1)

M.van.MaarenGTA:
Schandalig dat het zo lang heeft moeten duren, maar goed.

Zal hier eens posten wat ik allemaal gedaan heb aan mijn GTA.. Op 28 augustus van 2012 reed ik dan eindelijk weg met mijn GTA bij PEKA Zeist met 95000 km op de teller.
Technisch bleek de GTA al snel technisch op orde, maar optisch…
In juni 2014 vond ik het de hoogste tijd, volledig uit elkaar en weer Alfa Rosso moest ie weer worden, hieronder het resultaat:



Op de onderste foto zijn ook de nieuwe zomervelgen te zien, bleek de GTA gekocht te hebben met winterbanden namelijk. Lekker opgelet bij de koop, niet dus!

Al heel lang wilde ik de novitec uitlaat (de dubbele aan beide kanten). Aangezien ik heel precies ben, wilde ik het dan wel zo hebben alsof het er vanaf fabriek onder zat. Dus naar Kees en Tim van Auto Zagato en die hebben dit heel mooi voor me gefixed:

Van drie roosters naar twee



GTA ging nu van een zeer diep dreunend geluid naar een veel mooiere roffel, om dit kracht bij te staan meteen ook maar de volgende upgrade laten doen, een BMC CDA luchtfilter. Het verschil is goed merkbaar, de gasrespons is wat feller geworden.

Natuurlijk komt van het een het ander, een GTA die lekkerder klinkt en rijd is mijn oude 305 remmen fataal geworden. Zo krom als een hoepel na een bezoek aan de Duitse autobahn. Kortom maar weer ff contact gezocht met mijn vertrouwde specialist in Alphen aan de Rijn.
En jawel, er zit nu een volledig revesiseerd remsysteem op:



Oud en nieuw

De oplettende kijker had het al gezien denk ik, maar ook het originele stuurwiel heb ik laten vervangen, deze heeft de kleur stiksels wat ook in mijn lederen bekleding terug komt.


Er is dus al behoorlijk wat gedaan om de GTA zo te krijgen als ik wil, nog meer te wensen is de vraag wellicht. Die kan ik meteen beantwoorden met ja, net na de zomer komt er weer van alles nieuw op en aan. Tot die tijd lekker even genieten

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie
Powered by SMFPacks Ads Manager Mod