!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Registratieovereenkomst

U stemt ermee in dat alle materiaal dat vals, lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, haatdragend, intimiderend, obsceen, profaan, seksueel gericht, bedreigend, invasief of de privacy van een persoon, materiaal voor volwassenen of anders in strijd is met een internationale of federale staat wet. Je mag geen auteursrechtelijk beschermd materiaal plaatsen tenzij je het auteursrechtelijk beschermde materiaal hebt. Spam, overstromingen, advertenties, kettingbrieven, piramidespelen en verzoeken zijn ook verboden op dit forum.

Merk op dat het voor de leden van het bestuur onmogelijk is om de geldigheid van berichten te bevestigen. Houd er rekening mee dat we de geposte berichten niet actief controleren en niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud die erin is opgenomen. We staan ‚Äč‚Äčniet garant voor de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van de aangeboden informatie. De geposte berichten zijn de weergaven van het forum, zijn personeel, zijn dochterondernemingen of de eigenaar van dit forum. Iedereen die vindt dat een geplaatst bericht aanstootgevend is, wordt aangemoedigd om onmiddellijk een beheerder of moderator van dit forum op de hoogte te stellen. De medewerkers van het forum hebben het recht om aanstootgevende inhoud te verwijderen als een licentie nodig is. Dit is een handmatig proces, maar besef dat het niet mogelijk is om bepaalde berichten onmiddellijk te verwijderen of te bewerken. Dit beleid is ook van toepassing op lidprofielinformatie.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geplaatste berichten. Bovendien stemt u ermee in de eigenaren van dit forum, eventuele verwante websites van dit forum, haar personeel en haar dochterondernemingen schadeloos te stellen en te vrijwaren. De eigenaren van dit forum hebben ook het recht om uw identiteit bekend te maken (of andere gerelateerde informatie verzameld via dit forum).

U hebt de mogelijkheid om tijdens het registreren uw gebruikersnaam te kiezen. We adviseren dat u de naam op de juiste plaats houdt. Met dit gebruikersaccount dat u gaat registreren, moet u uw wachtwoord aan een andere persoon geven, voor uw bescherming en voor de geldigheidsredenen. U gaat er ook mee akkoord om het account van iemand anders om welke reden dan ook te gebruiken. We gebruiken u ook zeer een complex en uniek wachtwoord voor uw account om account-diefstal te voorkomen.

Nadat u zich hebt geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, kunt u een gedetailleerd profiel invullen. Het is uw verantwoordelijkheid om schone en nauwkeurige informatie te presenteren. Alle informatie waarvan de eigenaar of het personeel van het forum onnauwkeurig of vulgair van aard is, zal worden verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Passende sancties kunnen van toepassing zijn.

Houd er rekening mee dat bij uw e-mail uw IP-adres wordt geregistreerd, in het geval dat u contact moet opnemen met uw ISP of contact opneemt met uw internetprovider. Dit zal gebeuren in het geval van een grote overtreding van deze overeenkomst.

Merk ook op dat de software een cookie, een tekstbestand met bits of informatie (zoals uw gebruikersnaam en wachtwoord) in de cache van uw browser plaatst. Dit wordt alleen gebruikt om u in / uit te loggen. De software verzamelt of verzendt geen andere vorm of informatie naar uw computer.