!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Harold
5.210

  • Type Alfa: Alfa Romeo 156
  • *****
    - Super Alfist
  • Ik ruleer...
    • Club Alfa Romeo
Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo
« Gepost op: 21 november 2012, 16:03:01 »
Citaat
Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo
16 november 2012 9:56 16 reacties

Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo

Zodra de nieuwe grote modellen van Maserati voldoende aan de man kunnen worden gebracht, zal Sergio Marchionne ook het groene licht geven voor de ontwikkeling van een topmodel van Alfa Romeo. Het is voorlopig dus nog niet zo ver en bovendien gaf de CEO in een inteview met Automotive News, sterk  de indruk dat hij zich niet te veel in de kaarten wilde laten kijken. Dus trok Marchionne weer enigszins een rookgordijn op. Over achterwielaangedreven sedans was de CEO duidelijk. Als er één komt, dan deelt deze de techniek met een Maserati. Ook nam de CEO gas terug wat de 4C betreft. Deze zal niet in Detroit, maar waarschijnlijk als eerste in Genève debuteren en zal niet in hoge aantallen geproduceerd worden. Ook een SUV voor Alfa Romeo ligt voorlopig nog niet op schema, maar zal bij groen licht ook in Italië tot stand komen.

Terwijl we deze woorden schrijven start in Grugliasco de productie van de nieuwe Maserati Quattrporte. Maserati zal in grote mate een sleutelrol spelen van FGA’s mondiale succes op het gebied van de verkoop van grotere auto’s. Dat laatste is tevens een belangrijk onderdeel voor een productieve toekomst voor de export, van de Italiaanse fabrieken. Zonder dit plan zou vandaag een fabriek als Mirafiori met sluiting worden bedreigd.

Volgens de CEO is er hoe dan ook geen kans dat Alfa Romeo ooit verkocht wordt. Marchionne vergeleek het met VAG dat eventueel Audi zou verkopen… Het is met andere woorden uitgesloten.

De Giulia is volop in ontwikkeling momenteel en gisteren heeft volgens een Amerikaanse website het productierijp maken van de Chrysler 100 ook groen licht gekregen. Deze laatste zal tevens als opvolger van de Lancia Delta op de markt verschijnen en wordt vermoedelijk zelfs in Cassino geproduceerd met zowel het Amerikaanse als het Italiaanse label. Over dat laatste doet de CEO echter geen enkele uitspraak. Na de introductie van de 200 in Detroit in januari, rekent Fiat SpA op het bereiken van de maximale productiecapaciteit in de VS en is het de beurt aan Italiaanse fabrieken als Mirafiori en Cassino. Marchionne hoopt zoals gezegd de jaarlijkse verkoopaantallen verder op te schroeven tot boven de 4,2 miljoen geproduceerde auto’s, met een miljoen of 5 als belangrijke drempel om internationaal rustig te kunnen overleven.
http://www.autoedizione.nl/nog-geen-groen-licht-voor-vlaggenschip-alfa-romeo/

Dus eerst van alles roepen.. en dan weer.. nee voorlopig geen suv, voorlopig geen top model.. voorlopig geen 4C (of wat dan ook) in de U.S.

Alleen de Giulia is nog in ontwikkeling..
*

Remco S
419

  • Type Alfa: 156 1.9 JTD 16v/Giuletta
  • ****
    - Senior Alfist
Re: Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo
« Reactie #1 Gepost op: 21 november 2012, 19:13:28 »
Ehhh is dat nieuws??
*

Harold
5.210

  • Type Alfa: Alfa Romeo 156
  • *****
    - Super Alfist
  • Ik ruleer...
    • Club Alfa Romeo
Re: Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo
« Reactie #2 Gepost op: 21 november 2012, 19:20:41 »
Sja.. eigenlijk niet.. :-X
*

__1337__
392

  • Type Alfa: Giulia 2.2 JTD
  • ****
    - Senior Alfist
Re: Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo
« Reactie #3 Gepost op: 21 november 2012, 19:50:27 »
Nee ze zullen eerder failliet gaan. Net alsof we dáár wat aan hebben.. Snap overigens niet wat er nou zo lastig is aan een productie 4c? We hebben nu al meerdere concepten live gezien. En het concept is toch schitterend? Oké, het is geen V6 en al helemaal geen busso helaas, maar goed.
Maserati Quattroporte 4.7S (hobby)
Giulia 2.2 JTD Squadra Massimo (daily)
*

dopsleutel13
24

  • Type Alfa: Alfa 156
  • *
    - Startende Alfist
Re: Nog geen groen licht voor vlaggenschip Alfa Romeo
« Reactie #4 Gepost op: 21 november 2012, 21:29:09 »
Eerst moeten de MiTo Turbo TwinAir's voorraad weggewerkt zijn .
 ;D