!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

alfata
3.415

  • Type Alfa: Alfa Romeo 4C / Stelvio Q
  • *****
    Moderatore - Super Alfist
Gezocht: CAR CREW member (evenementen)organisatie
« Gepost op: 29 december 2020, 22:37:15 »
Gezocht: CAR crewmember voor (evenementen)organisatie



Best CAR lid,

Vanuit de CAR crew zijn wij door een aantal interne wisselingen op zoek naar een nieuwe CAR crewmember.

Wat is CAR?
Club Alfa Romeo (CAR) is een online en offline platform voor Alfa Romeo liefhebbers. CAR richt zich op Alfa Romeo enthousiastelingen die met elkaar ervaringen, kennis en passie voor Alfa Romeo willen delen, online en offline. CAR kom je tegen op "de socials", uiteraard dit forum (en via de vele Google zoekresultaten waarbij dit forum uiteraard bovenaan de zoekopdracht verschijnt) en uiteraard bij de vele meetings die vanuit CAR worden georganiseerd. CAR heeft als doelstelling om de grootste Alfa Romeo club van de Benelux te worden. Momenteel hebben wij met velen forumleden al een enorm bereik.
Ook heeft CAR "amici's". Amici's zijn vrienden van de club die met een kleine financiƫle bijdrage de club helpen verder te groeien. De amici groep groeit nog ieder jaar en wordt steeds belangrijker voor de club. Juist door de bijdrage van de amici's is CAR in staat de mooiste meetings, beste online platformen en gaafste acties aan te bieden.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe CAR crew member met een grote voorliefde voor Alfa Romeo en passie voor Club Alfa Romeo. Het huidige bestuur van CAR bestaat uit 3 leden. Doel van CAR is om deze crew uit te breiden naar 5 bestuursleden.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiasteling die wil helpen bij het uitwerken van meetings en acties voor CAR. Elke meeting kent een eindverantwoordelijke vanuit het bestuur. Uiteraard organiseer je niets alleen, we ondersteunen elkaar waar nodig.

Wie ben jij?
Jij bent een Alfist in hart en nieren met een goed organiserend talent en een gezond stukje ondernemerschap. Je ziet mogelijkheden in het organiseren van evenementen en bent proactief in het opstarten en/of ondersteunen van mooie initiatieven en acties. Je hebt per week gemiddeld 2 uurtjes de tijd om te ondersteunen. Uiteraard is de ene week drukker dan de andere. Belangrijk is: CAR ondersteunen zal nooit vermoeiend zijn, maar juist energie geven. Niets moet, maar alles mag!

Wat levert het jou op?
Uiteraard heel veel eer! CAR draait volledig op vrijwilligers en dat willen wij zo laten, dus rijk ga je er sowieso niet van worden. Bestuurslid ben je vanuit de wil om het mooie merk Alfa Romeo en deze leuke CAR club levendig en actueel te houden. Je ontvangt dan ook veel voldoening van geslaagde evenementen en acties. Niets is zo mooi als enthousiaste clubleden die genieten van al het moois CAR organiseert.

Interesse?
Stuur @Milan.M @Paul of @alfata een persoonlijke bericht! Onderstaand kun je reageren met al jouw vragen.


Alfa Romeo 4C - Rosso Alfa - Race package - 15mm spacers  -  Madeno 3mm wishbones blocks - Yokohama AD08R (215-40-18 / 255-30-19) - Beek Racing ECU stage 1 - Scara73 downpipe - JM Tuning exhaust - BMC Air inlet (315hp/400nm)

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Grigio Vesuvio - Beek stage 1