!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Spec101
51

  • **
    - Junior Alfist
betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #30 Gepost op: 6 juli 2011, 19:49:56 »
tjah ene persoon zweert bij een garage, andere wilt er nooit meer trug,
 
@michael: ik heb een nero etna 1.6jtdm distinctive besteld ! met zwart leder  visibility pack pack premium, en wat nog allemaal :)
 
heb nog altijd niets gehoord van de wagen... begin me wel te irriteren nu ;)
 
het wachten op een wagen kan echt lang duren gek !
*

Michaêl
136

  • ***
    - Alfist
betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #31 Gepost op: 7 juli 2011, 08:08:04 »
Citaat van: Spec101;10814
tjah ene persoon zweert bij een garage, andere wilt er nooit meer trug,

@michael: ik heb een nero etna 1.6jtdm distinctive besteld ! met zwart leder visibility pack pack premium, en wat nog allemaal :)

heb nog altijd niets gehoord van de wagen... begin me wel te irriteren nu ;)

het wachten op een wagen kan echt lang duren gek !

Ja, nog een beetje geduld hé.
Vooral die laatste weken wegen het zwaarst, als je weet dat rond die periode je wagen gaat binnenkomen.
Voor mij is het morgen om 10h het grote moment. Dan mag ik mijn Juul gaan afhalen (als de platen tenminste op tijd zijn:))
[INDENT]Giulietta 1,6 JTDM, bianco Ghiaccio distinctive, pelle Cuoio, visibility pack, privacy glass, gepersonaliseerde remklauwen, schuifdak, tom tom nav. 17\' sportiva\'s
[/INDENT]
*

thabenji
20

  • *
    - Startende Alfist
betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #32 Gepost op: 8 juli 2011, 09:58:40 »
Iemand die een echte alfa garage kent in de buurt van antwerpen? De meeste die ik hier zie staan zijn wel wat uit de richting! ;-)
*

Spec101
51

  • **
    - Junior Alfist
betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #33 Gepost op: 10 juli 2011, 10:38:45 »
Ik heb gisteren telefoon gekregen ! Dinsdag kan ik de papieren halen voor de platen ! Einde van de week zou ik hem dan hebben ! Spannend !!! ;)
*

Marc
30

  • *
    - Startende Alfist
betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #34 Gepost op: 15 juli 2011, 12:44:27 »
Hoi alfisten,
 
ben in blijde verwachting van een Giulietta 1.4 MA TCT.  Gekocht bij Jannis in Overpelt op 4 februari, jawel, en toch blijf ik lachen...  Het is nu echt aan het afkorten.  Ik kan beamen dat Jannis de beste dealer is voor Alfa, Fiat en Lancia in de wijde omtrek.  Ik woon in Leuven maar ben al van 1978 klant bij Jannis.  Heb er steeds de beste overnamedeal gekregen en de beste service.  Ik laat al mijn onderhoudsbeurten bij Hendrik doen en ben steeds uiterst tevreden.  Heb er nu dus mijn 7de nieuwe wagen gekocht, en steeds op meerdere plaatsen prijs laten maken.  Niemand komt in de buurt op alle gebied.  Betere reclame kan je een garagist niet geven hé.  Een goede service verkoopt zichzelf en eerlijkheid duurt het langst.  Hier in Leuven zijn ze te arrogant en het kost blijkbaar  te veel moeite om je deftig uitleg te geven.  Koop je of koop je niet.  Het interesseert ze geen barst.
1.4 MA TCT, distinctive, (170 PK), grigio antraciet, Premium Pack, en rest ong. Full Option. België
*

scelter
2

  • *
    - Startende Alfist
Re: betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #35 Gepost op: 16 oktober 2012, 20:38:39 »
Ik heb een leasewagen aangekocht bij Autostad Leuven en ik wil Marc even bijtreden en andere toekomstige klanten daar waarschuwen dat dit echt een klotegarage is. Ik heb de wagen ondertussen 1 jaar en 30000 km en hij heeft letterlijk nog geen dag gereden zoals het hoort.

1. Paneel in de deur trilde mee met de muziek -> hebben ze gemaakt, maar ik kan precies zien waar dat ze hun schroevendraaier gezet hebben om de panelen los te maken (GLOEDNIEUWE WAGEN beschadigd!!)
2. Trillingen die door heel de wagen gingen vanaf ongeveer 130 km/u. Ben ik maar liefst 4 MAAL voor moeten teruggaan. De eerste drie keer hebben ze steeds maar hetzelfde gedaan, nl de wielen gebalanceerd (Toont aan hoeveel vertrouwen ze in hun eigen werk hebben). Uiteindelijk na de vierde keer hebben ze de uitlijning van de wielen aangepast. Hierna was het (min of meer) opgelost. Het is nu amper nog voelbaar.
3. Versnellingbak maakt veel herrie bij het opschakelen. In zijn 1ste en 2de hoor je de tandwielen soms "janken". Hun oplossing: fijnspeling van de versnellingbak afregelen (heb ik nog nooit van gehoord). Resultaat: net hetzelfde als tevoren
4. De motor houdt af en toe een fractie van een seconde in, vooral als je vol gas geeft, maar daarna even iets gas lost. Dan doet hij het regelmatig. Voor een fractie van een seconde helemaal geen power waardoor de wagen schokt. Ik heb dit al een keer of 5 gezegd en iedere keer vertellen ze mij dat het opgelost is en iedere keer moet ik vaststellen dat het NIET opgelost is.
5. Alle bovenstaande feiten illustreren volgens mij heel duidelijk dat het een bende prutsers zijn daar en vooral ook dat ze een wagen NOOIT test rijden alvorens hem terug te geven. Want iedere keer beweren ze problemen opgelost te hebben en iedere keer stel ik al na 1 of 2 km vast dat er NIETS opgelost is.

Soit, ik bekijk nu de mogelijkheid om bij een andere dealer te gaan. Ik weet namelijk niet of dat allemaal mogelijk is met een leasing.

Een hele klaagzang, ik weet het. Ik wil gewoon maar anderen waarschuwen: bezint eer bij Autostad uw wagen bestelt!
*

Alfa_166_Owner_1
1

  • Type Alfa: 166 2.0TS
  • *
    - Startende Alfist
Re: betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #36 Gepost op: 5 april 2018, 13:39:33 »
Beste leden,

Weet er iemand een betrouwbare Alfa Romeo garage in of rond Brussel? Ik ben in het bezit van een Alfa Romeo 166 2.0TS en zoek gewoon een plek voor regelmatig onderhoud. Hartelijk dank alvast!

*

Benoit
166

  • Type Alfa: Alfa Mito 1.4 70pk
  • ***
    - Alfist
Re: betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #37 Gepost op: 7 mei 2018, 17:26:54 »
In glabbeek zit GTA Automobili
een alfa specialist (het me laten vertellen dat die liever op alfa's werkt dan zelfs ferrari's)
2 mans zaak, heb hier 2x mijn wagen laten onderhouden en was er tevreden mee, je kan rustig meekijken terwijl die werkt en heerlijke koffie  :coffee2:
*

SchumiF1
34

  • Type Alfa: Giulia Super 2.2 JTDM
  • *
    - Startende Alfist
Re: betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #38 Gepost op: 17 mei 2018, 18:59:34 »
Citaat van: Timothy84 op  9 maart 2011, 21:20:43
Citaat van: Timothy84 op  9 maart 2011, 21:20:43
heb ook wel in (ex) Vansteenkiste...toch de oudste alfa garage van het land...je blijft niet bestaan als je gewoon wat aanklungelt denk ik dan maar..

Beste,
Ik lees dit hier nu pas en heb ook destijds omdat ik niet veel kans had bij Vansteenkiste mijn GT gekocht, ik was van oordeel dat je daar enkel welkom was met een kravat en kostuum, zat dat wel een zeer goede Mec. Etienne is jammer genoeg al gestorven, nu volgens mij is er niets meer over van Vansteenkiste en is dit overgenomen door Olivier.
Ik heb daar ook mijn Giulia gekocht en ben wel tevreden over de service, er zitten daar ook een paar zeer goede Mec.
Ik ben juist altijd zeer bang om mijn wagen achter te laten dit ivm de parking die altijd pomp volstaat met te hertstellen en nieuwe wagens!! :celebrate:
Zo tot later grtz Rudy :victory:
*

Rik coppens
2

  • Type Alfa: 159 sw
  • *
    - Startende Alfist
Re: betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #39 Gepost op: 25 december 2020, 15:11:21 »
Garage de rocker in Wetteren topservice en altijd van hun woord. Zowel afspraken,garantie  als prijzen echt een aanrader.
*

DCC
26

  • Type Alfa: Giulietta 1.4 TB 120pk
  • *
    - Startende Alfist
Re: betrouwbare Alfa garage in Belgie
« Reactie #40 Gepost op: 26 december 2020, 08:47:33 »
Garage De Rocker ,Wetteren, afspraken en garantie ,een woord is een woord.