!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Paul
1.848

  • ******
    Presidente - Super Alfist
Eindejaar update CAR
« Gepost op: 28 december 2023, 11:41:09 »
Beste leden van Club Alfa Romeo,

We staan aan de vooravond van 2024. We sluiten 2023 af met een goed gevoel en willen jullie allereerst danken voor alle betrokkenheid, goede input op ons forum en aanwezigheid bij 1 van de vele meetings.

Ook dit jaar hebben jullie als leden elkaar weer goed op weg geholpen. Met de komst van de Tonale zien we dat het aantal topics en eigenaren (en daarmee nieuwe leden) toeneemt. De kennis die met elkaar wordt gedeeld, is ontzettend waardevol.

Qua meetings was 2023 een wat rustiger jaar. Dat gaat in 2024 veranderen. Wij lanceren gezamenlijk met dit bericht een nieuwe meetingkalender voor 2024! En wat een spektakel staat ons wederom te wachten! Circuits, de traditionele autobahnmeeting, rijvaardigheidstrainingen en uiteraard de Giro d'Italia, die in 2023 wellicht haar mooiste editie tot nu toe beleefde. Nagenieten van dat geweldige evenement kan hier https://www.clubalfaromeo.nl/forum/afterparty-van-afgelopen-meetings/(napraat)-giro-d'italia-2023/

Ga dus vooral al beginnen met het controleren van je agenda en geef je zo spoedig mogelijk op voor 1 van de vele events die ons in 2024 staan te wachten.

Naast de meetings is het voor jullie goed om te weten dat we de club verder willen professionaliseren. Dat betekent dat we als bestuur (Paul, Arjan, Daniel, Milan en Thomas) aan het kijken zijn naar een verenigingsstructuur. Hiermee kunnen we nieuwe stappen zetten als club.
Als bestuur kijken wij uit naar de marktintroductie rondom de Alfa Romeo Milano. Uiteraard zullen wij als club een evenement bij 1 van de Nederlandse Alfa Romeo dealers organiseren ter introductie van dit nieuwe model.

Voor nu wensen wij jullie hele mooie dagen en een fantastisch Alfistisch 2024!

Groet,
Bestuur Club Alfa Romeo

Mijn grote Alfa-liefde Giulietta Quadrifoglio; 285pk, Etna Black, Giulia Veloce wielen, Carbon delen, verlaagd, Ulter uitlaatsysteem met klep, rode intercooler, alcantara dashboard en meer lees je hier.