!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Zelf een iets mindere ervaring overgehouden aan de laatste keer dat ik er was, maar leuk dat deze meeting nog steeds bestaat mannen!  :13:

Jeetje, dat is lang geleden! Hoe is het? Rij je ondertussen weer Alfa, of heeft de Autobahn meeting destijds het vertrouwen teveel beïnvloed? ;)

Aan alle anderen: ik werk morgen de lijst bij.
2
De Giulia / Stelvio Club / Re: Giulia 2026?
« Laatste bericht door Robert69 Gepost op Vandaag om 16:31:04 »
Top...dat wordt weer 2 jaar discussiëren over vage renders en echte Alfa's

3
Technisch / Re: steutel in vak tussenconsole laden?
« Laatste bericht door VerdeVisconti Gepost op Vandaag om 16:09:51 »
alleen voor een lege batterij. De NFC chip maakt op die plek contact met de NFC chip van de auto, waardoor je kunt starten. Er wordt niks opgeladen
4
Technisch / steutel in vak tussenconsole laden?
« Laatste bericht door DMC-12 Gepost op Vandaag om 16:04:40 »
wellicht is het al besproken, ik kom verschillende dingen tegen hier.

wat is nu de bedoeling van het logo in de midden console? Kan je de sleutel daarop opladen of is het alleen bedoelt voor een lege-batterij-sleutel?


6
Algemene Alfa topics / Re: Wat heb jij aan je Alfa gedaan vandaag?
« Laatste bericht door captain Gepost op Vandaag om 15:44:06 »
Laatste weken heb ik het weer wat rustiger, dus is er veel gebeurd aan de Alfa!


Om te beginnen heb ik viermaal nieuwe remschijven (+ blokken) van Brembo gemonteerd. De auto remt weer helemaal lekker en kan er weer een forse tijd tegenaan.



Daarnaast waren mijn banden schuin afgesleten, dus werd het tijd voor vier nieuwe banden op de 19 inch Q-set. Na lang wikken en wegen en het lezen van héél veel reviews, ben ik gegaan voor Kumho Ecsta PS71 banden. Ze hebben een behoorlijk sportieve compound, zijn sterk in de regen en zien er fris uit. Ze zijn daarnaast een stuk stiller dan in had verwacht en bieden ondanks de wang van 35 toch genoeg comfort op klinkers en drempels. Voor de prijs dus echt top banden.



Natuurlijk heb ik de auto even laten uitlijnen. Ben daarvoor naar Valk in Rijssen gegaan. Prettige Alfa specialist waar je altijd netjes wordt uitgelegd wat er precies gebeurd is. Kreeg ook een mooie uitdraai mee van de uitlijning. De banden zouden nu weer netjes moeten afslijten.

Verder heb ik mede vanwege ontevredenheid met het huidige LED dimlicht een nieuwe set LEDs besteld en deze gemonteerd. De lichtopbrengst is echt hoog en tot zover heb ik nog geen seintjes gehad dat ik mensen verblind.

En vanmiddag nog even een serieuze poetsbeurt uitgevoerd! Zie daarvan hieronder foto's (waarin je de nieuwe ledjes ook nog even ziet shinen).







7
Te koop / Mooie blauwe Giulia te koop
« Laatste bericht door linda Gepost op Vandaag om 11:36:15 »
Beste Alfa liefhebbers,

Sinds 1986 heb ik diverse Alfa's gereden en momenteel een Giulia. Helaas is deze auto door mijn toenemende reuma (ben de 60 gepasseerd) niet meer geschikt voor mij en heb ik, met pijn in mijn hart, besloten hem te verkopen. Het voelt als die reclame van die man die zit te huilen in zijn auto..........maar deze auto moet lekker rondrijden en niet hier in de oprit staan. Aangezien we nog een auto hebben die nog even meekan, alvorens we hopelijk een hoge hybride Alfa gaan aanschaffen, zet ik hem nu te koop. Altijd zelf gereden, geen schade en goed onderhouden. Mocht iemand interesse hebben dan hoor ik dit graag. Locatie is midden/noord Limburg

https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/alfa-romeo/m2112400827-alfa-romeo-giulia-2-2d-180pk-2017-blu-montecarlo?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios 
8
De Giulia / Stelvio Club / Re: Achterspoiler Carbon op Giulia
« Laatste bericht door Pinopaterpan Gepost op Vandaag om 10:55:07 »
Beste,

Helaas kan ik de foto’s niet zien. Ik heb zelf geen  skirts of spoiler maar wel de kleur grigio lipardi. Ik ben heel benieuwd hoe alles staat.
Tevens dacht ik zelf aan de skirts van maxton in hoogglans, alleen dan wel de spoiler van qverde want die van maxton is niet mooi.

Als je nog afbeeldingen hebt graag!

9
De Giulia / Stelvio Club / Re: nieuwe kaart : 1026
« Laatste bericht door DanaBanana Gepost op Gisteren om 18:17:35 »
Zoals al eerder geopperd: probeer het eens met een andere browser en/of verwijder de browser cache/geschiedenis.
10
De Giulia / Stelvio Club / Re: nieuwe kaart : 1026
« Laatste bericht door StelvioMSH Gepost op Gisteren om 17:19:51 »
Ik volg dit op de voet! Heb hetzelfde probleem. Blijft aangeven op https://maps.mopar.eu/en/register dat het emailadres al bekend is. Maar wanneer je deze invoert bij wachtwoord vergeten, dan is het een onbekend email adres. Voor de grap mijn emailadres van werk gebruikt, ook deze is al bekend....

Op MyAlfa krijg ik ook al geen account aangemaakt. Hetzelfde probleem als hierboven. Helpdesk gebeld, die gaf aan dat ik langs een dealer moet om de auto te laten registreren.... apart verhaal lijkt mij?
Pagina's: [1] 2 3 ... 10