!!

Beste gast Alfist,

U bent niet ingelogd op het forum van Club Alfa Romeo, Om te registreren klik hier of log-in

LET OP !!  als gast ziet u ook maar een klein gedeelte van het forum. Als aangemeld lid ziet u ook minder advertenties.

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

*

Janneman
49

  • Type Alfa: Giulietta Sprint 1.4MA
  • *
    - Startende Alfist
Te koop: Giulietta 1.4MA 2016, 260pk
« Gepost op: 17 april 2024, 23:01:09 »
TE KOOP:

Mijn geliefde en geweldige Alfa Romeo Giulietta is te koop!

Deze auto is alles behalve standaard en een echte eye-catcher. Naast het uiterlijk is het ook motorische een brute auto. Een MultiAir met 260pk!

Het gaat om een Giulietta Sprint uitvoering, dat betekend met de carbon-look koplampen, zwarte hemelbekleding, carbon accenten in het interieur en prachtige alcantara stoelen met het rode stiksel.

De auto staat op 19 inch Ti velgen professioneel gespoten in dezelfde kleur als de spiegelkappen en scudetto (mirongrey). De banden hebben allemaal nog ruim profiel. (Good Year Eagle F1 asymmetric)

Door de Novitec schroefset staat hij optisch niet alleen erg mooi op hoogte, het stuurt ook geweldig. Niet knetterhard maar wel sportief geveerd, het serieuze bochtenwerk gaat hem gemakkelijk af.

Remklauwen voor zijn vervangen voor grotere remmenklauwen van een Alfa Romeo 166 busso. Deze passen 1 op 1 zonder brackets met 310mm remschijven.
Remblokken zijn EBC yellowstuff.

De uitlaatlijn (volledig 63,5mm)  begint met een grotere downpipe en 200cell race catalysator. Waarna een rechte pijp volgt naar de Ragazzon einddemper. Hier zit nog een kleine demper waardoor er een prachtig diep geluid ontstaat zonder dat het associaal wordt.

De 1.4 MultiAir motor heeft na een aantal upgrades een stage 3 sofware tuning gekregen. Resultaat is 260pk en 343 Nm koppel. Vanaf 3500 toeren tot aan 6000 toeren blijft bijna het volledige vermogen beschikbaar. Dit maakt het een serieus snelle auto.

Wat is er aangepast:
Een grotere turbo (HS260 TD04), grotere intercooler (Airtech), openlucht inlaat (BMC), injectoren,  downpipe, catalysator, volledige uitlaat.

Alles is uitgevoerd door de specialisten van H&S Corse in Almere.
De auto heeft hier ook altijd zijn beurten en onderhoud gehad.

Ik heb er een Alpine (ilx 702d) radio in gezet die Apple carplay en Android auto ondersteund. De originele radio heb ik ook nog erbij.
Tevens rode voetverlichting voorin. Subtiel, dus geen discoverlichting.

De auto verkeerd in een zeer nette staat.
Enige wat eventueel aandacht nodig heeft is dat het deurslot rechtsachter soms (50/50) van buitenaf niet open gaat. Dan moet je  hem even van binnenuit open.

De auto is handgeschakeld.

Bouwjaar: 08-2016
Motor: 1.4 MultiAir
Max vermogen: 260 pk / 343 Nm
Benzine: altijd Euro 98
Kleur: Alfa Rosso
APK: 31-08-2025
Kmstand: 136.396

Vraagprijs: €17.999,00

Ik zou het erg gaaf vinden als de auto weer naar een echte liefhebber gaat.